Χρήστες OnLine

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


«Είναι βέβαιον πως αν οι φαρισαίοι ζούσαν σήμερα στην Ελλάδα θα αισθανόντουσαν ότι είναι τέρατα ειλικρινείας …» Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις και ό,τι οι φίλοι σου σε δηλώσουν. Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει προ ετών ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην «Ελευθεροτυπία», ο Καραμανλής είναι… αριστερός. Ο Καραμανλής είναι αριστερός και είναι αριστερός γιατί του αρέσει η μουσική του Λουδοβίκου και γιατί κατέθετε σε κάθε ευκαιρία στεφάνια στα μνημεία των κομμουνιστών.


Αυτό σαν ένα μικρό δείγμα της απόλυτης ιδεολογικής και πολιτικής κυριαρχίας, μιας κυριαρχίας που αγγίζει τα όρια της δικτατορίας, της αριστεράς σε αυτήν την χώρα Ζούμε μέσα σε ένα οικονομικό καθεστώς που αναμφισβήτητα είναι σκληρά καπιταλιστικό. Αυτό δείχνει το γεγονός ότι τα κέρδη των τραπεζών στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερα από οποιαδήποτε σχεδόν χώρα του κόσμου, ενώ οι μισθοί είναι οι μικρότεροι από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Οι περισσότεροι πλουτοκράτες, όμως, έχουν προέλευση μαρξιστική. Ενώ από την άλλη πλευρά, το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας της Ελλάδος ανήκει στο κράτος.


Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που διαβάζουμε στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων, που μερακλωμένοι αριστεροί σε πολυτελείς βίλες πίνοντας γαλλική σαμπάνια και τρώγοντας ρωσικό χαβιάρι, τραγουδούν γεμάτοι πάθος τραγούδια όπως «Στην Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή…»! Σίγουρα, πια δεν έχουν ζωή στην Δραπετσώνα, αφού το επαναστατικό τους καθήκον τους οδήγησε σε κάποιες ταπεινές καλύβες στο Ψυχικό, στην Εκάλη, στην Πολιτεία και στα πολυτελή παραλιακά προάστια!!! Είναι βέβαιον πως αν οι φαρισαίοι ζούσαν στην σημερινή Ελλάδα, θα αισθανόντουσαν ότι είναι τέρατα ειλικρινείας μπροστά στην νομενκλατούρα της εξουσίας αυτού του προτεκτοράτου…


Θα ήταν παράλειψη να μη αναφερθούμε και στην δήθεν ακροδεξιά, η οποία δεν έχει αντίρρηση να παρίσταται επισήμως σε ανθελληνικές εορτές των σιωνιστών και η οποία καταδικάζει και αυτή με έντονο ύφος, όπως και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και οι λοιποί «προοδευτικοί», τις όποιες εκδηλώσεις των «φασιστών» της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά συμβαίνουν στο θλιβερό προτεκτοράτο «Γιουνανιστάν» μέσα στο οποίο λέξεις, πολιτικοί όροι και ιδέες έχουν χάσει την σημασία τους. Όλοι τους, όλοι οι «σπουδαίοι» του κατεστημένου είναι δήθεν αριστεροί και δήθεν δεξιοί, είναι όλοι τους καπιταλιστές για το χρήμα και όλοι τους είναι απάτριδες εις βάρος του εθνικού συμφέροντος.


«Δεν πίστεψα ποτέ στον κομμουνισμό, που τον θεωρώ πνευματική ψώρα» ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου