Χρήστες OnLine

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ηλεκτρονική επίθεση και κάτω το παρακρατικό Indymedia. Συντονισμένες επιθέσεις απο όλη την Ευρώπη έχουν κάνει τα αναρχοπρακτοράκια να τρέχουν πανικόβλητα.

Οργανωμένη πανευρωπαική ηλεκτρονική επίθεση έχει ξεκινήσει εναντίον του παρακρατικού indymedia.

 Τα αναρχοπρακτοράκια τρέχουν πανικόβλητα... ορίστε τι ανακοίνωσαν με το δακρύβρεχτο κείμενό τους..

Χθες Τρίτη 25 Ιούνη από τις 15.00 μέχρι και τη μία μετά τα μεσάνυχτα, το athens.indymedia.org ήταν πρακτικά εκτός λειτουργίας εξαιτίας κυβερνοεπίθεσης τύπου άρνησης εξυπηρέτησης (distributed denial of service). Η επίθεση αυτή δεν ήταν μια από τις συνήθεις που δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα το Athens IMC. Στην επίθεση αυτή εμπλέκονται αρκετές δεκάδες IP από διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Σερβία. Οι επιτιθέμενοι είναι σε θέση να ανανεώνουν τις IP από τις οποίες επιτίθενται στο Athens Indymedia.
Η επίθεση σταμάτησε περίπου στις 1.30 το βράδυ της Τρίτης. Ξεκίνησε εκ νέου στις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιούνη και πρακτικώς συνεχίζεται μέχρι και τώρα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του ζητήματος ώστε το Athens Indymedia να λειτουργεί απρόσκοπτα. Δυστυχώς ο τύπος της επίθεσης που είναι αρκετά οργανωμένη και εξελιγμένη, θέτει όρια στις δυνατότητές μας.
Διαχειριστική Ομάδα
Athens Indymedia



Περάστικα "συντρόφια"  ;)