Χρήστες OnLine

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ - ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ



ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ Κ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ!

ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ

ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΩΤΕΣ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝΕ!

ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜ!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΙ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ!!!

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ Κ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ!!

ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ Κ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!!

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.

Φίλος

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ





Όλα ήταν τέλεια και οι διοργανωτές πήραν άριστα. Δεν συνέβη το παραμικρό,την στιγμή που κάποιοι "απίστευτοι" μέχρι και θάνατο είχαν προβλέψει.

Οι ομιλίες ήταν πολύ δυναμικές και ξεχώρισαν της Θέμιδος και του πατέρα Μάξιμου (του νέου ιερέα της ενορίας του Αγ.Παντελεήμονα).

Ο ιερέας αυτός ευτυχώς ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ και δεν έχει γίνει δουλικό, όπως κάποιοι άλλοι νεοταξικοί ιερείς (φαρισαίοι), που ασπάστηκαν και προσκύνησαν από τους πρώτους την καινούργια θρησκεία που κατακτάει τον κόσμο....την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...

Οι υπόλοιποι ομιλητές ήταν εκπρόσωποι κατοίκων από σχεδόν όλες τις γειτονιές της Αθήνας.
Ο καθένας τους μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι από το φαινόμενο της ανεξέλεγκτης και αθρόας λαθρομετανάστευσης.Υπήρξε ονομαστική καταγγελία για άτομο που νοικιάζει διαμέρισμα για τζαμί και για να μένουν 50 λαθρομετανάστες που ζει στα βόρεια προάστια. Όπως ακόμα και ενός κυρίου που δουλεύει στα ΚΤΕΛ Κηφισού που έκανε την συνταρακτική καταγγελία,πως κάθε βράδυ φέρνουν γεμάτα πούλμαν από λαθρομετανάστες από τα σύνορα,με χαρτί παραμονής 1 μηνός για να φύγουν και τους διοχετεύουν στην Αθήνα. Δηλαδή αντί να τους στείλουν πίσω όπως ήρθαν μιας και είναι δίπλα,τους φέρνουν εδώ για να μην φύγουν ποτέ.

Εξίσου σημαντική καταγγελία έκανε ένας άλλος κύριος που είδε στα δικαστήρια 47 αλλοδαπούς κλέφτες και με πλαστά διαβατήρια,να τους αφήνει ελεύθερους ο δικαστής επειδή έκαναν έφεση. Άντε βρείτε τους τώρα για την έφεση!!!!

Πάμε στα της πορείας...

Η πορεία γύρω στις 7.30 βρισκόταν στο ύψος της Αγορακρίτου πέρασε το παρκάκι και την Παρασίου.Τώρα βρίσκεται στην Εκκλησία των Αχαρνών. Ξεχάστε πλέον τις πορείες των 60 –80 ατόμων . Ο κόσμος αγανακτεί κάθε μέρα όλο και περισσότερο ενώ το πρόβλημα έχει πάρει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις. Οι Συνέλληνές μας όμως αρχίζουν και ενώνονται και η ελπίδα αρχίζει να ζωντανεύει. Η Ελλάδα πρέπει να επιβιώσει από αυτή την κατάρα που της φέρανε και τώρα που ξυπνά θα αποφασίσει και να το κάνει !

Τα συνθήματα και ιαχές διακόπηκαν στην Παρασίου για να τραγουδήσει όλη μαζί η πορεία των χιλιάδων Ελλήνων τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ.
Την πορεία παρακολούθησε και ένα Γαλλικό κανάλι. Από την άλλη τα Ελληνικά ΜΜΕ των μεγαλοδημοσιογράφων, μας γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη για άλλη μια φορά την στιγμή που έχουν κάνει και κάνουν περιουσίες και χλιδάτη ζωή εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων και καταναλωτών.

ΠΗΓΗ:ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΞΕΝΟΦΟΒΟΥ ΚΛΠ, ΕΛΙΩΣΕ!

ΑΣ...ΚΛΑΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ!

Από το Hellas-Orthodoxy.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ!


Η ΑΛΛΙΩΣ " ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"



Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Α.Τ


ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΑ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ


την ιδια στιγμή που η αστυνομια προσηγαγε στο τμημα του αφγανους δολοφονους, εμφανιστηκαν οι γνωστοι δικηγοροι εκ του Συριζα και ελεγαν στους Αφγανους να πουν οτι αυτοι δεχτηκαν επιθεση απο Ελληνες. Η αστυνομια την ιδια στιγμη αφηνει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ λαθρομεταναστες να κανουν συγκεντρωσεις προσευχης ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΑ. ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ - ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ.

Eθνικη συνοχη γρηγορα





ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ Κ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ! ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΩΤΕΣ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝΕ!ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜ!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥN! Ε ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗ! ΜΕΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΤΙ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ!!!

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓ!ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ Κ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ!!ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

ΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ Κ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ!!!!

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Άδεια εξόδου σε δύο μέλη της 17Ν ΞΗΡΟ & ΤΣΕΛΕΝΤΗ - ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ - ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ... !!!

Οι Βασίλης Ξηρός και Πάτροκλος Τσελέντης, καταδικασθέντες ως μέλη της οργάνωσης 17Ν, πρόκειται να λάβουν ολιγοήμερη άδεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Veto, θα συγκροτηθεί ειδική επιτροπή που θα δώσει το πράσινο φως για τη χορήγηση αδειών και σε όσους έχουν καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε ισόβια.

Ειδικότερα, πρόκειται για την άδεια εξόδου που χορηγείται στους κρατουμένους και όπως είχαν καταγγείλει τους την είχαν στερήσει εκδικητικά.

πηγη

ΟΙ "ΠΡΟΘΥΜΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ...


ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

Με αφορμή την -3η σε 7 μήνες- πολυήμερη επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ, που ξεκίνησε με προκλητική παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ της Αθήνας.

- Tα παπαγαλάκια-''μαϊντανοί'', μεγαλο- ανταποκριτές και μη στις ΗΠΑ, (ΜEGA, ANT, ΕΡΤ), ερωτούν -και δημόσια- τους συνοδεύοντες τον πρωθυπουργό συμβούλους του (και υπουργούς), ''τι γραμμή να περάσουμε κάτω'' (στην Ελλάδα) !
- Ο ελληνικός λαός -σ' εποχή σκληρής λιτότητας- πληρώνει τα τακτικά, πολυήμερα, πολυέξοδα ταξίδια, τα επικοινωνιακά κόλπα (γιά το ''immage'') του πρωθυπουργού και των πολλών συνταξιδευτών, συνεργατών του.
- Στην Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να επενδύσει αξιόλογος επιχειρηματίας γιά τους γνωστούς λόγους, δηλ. γραφειοκρατία, διαφθορά κ.ά. Το σλόγκαν ''να προσελκύσουμε ξένους επενδυτές'' μόνο αφελείς πείθει και υπάρχει γιά να ''δικαιολογεί'' και τα πολλαπλά ταξίδια στο εξωτερικό.

Με ομιλίες του πρωθυπουργού (ή υπουργών του) μιάς ''υπό κηδεμονία'' διεφθαρμένης χώρας, σε forum και σε club, δεν συγκινούνται οι επενδυτές. Τόσα ταξίδια έκαναν σε 10 μήνες. Στοίχισαν μερικά εκατομμύρια. ''Προσέλκυσαν'' έστω έναν μικρομεσαίο επενδυτή;

- 'Οσο και να θέλουν να παρουσιάσουν τον GAP τ' αθηναϊκά ΜΜΕ ως ''ηγέτη'' σεβαστό έξω, η πραγματικότητα είναι διαφορετική: Δεν τον υπολογίζουν και ειδικά στις ΗΠΑ τον θεωρούν ''πρόθυμο'', επειδή ''τους έκανε την δουλειά'' με το ΔΝΤ (Τhe Wall Street Journal: Αναξιόπιστη η ελληνική κυβέρνηση - άρθρο 17 Σεπτ. '10) και οι ''πρόθυμοι'', είναι ''μιάς χρήσης''... Με ποιά λογική, στις ΗΠΑ, να θεωρούν την κυβέρνηση Παπανδρέου ''αναξιόπιστη'' κι αυτόν''αξιόπιστο'' και ''αποδεκτόν''; Τέτοιες χαζές ''λογικές'', μόνο πολιτικοί και ΜΜΕ στην Ελλάδα μπορούν ν' ''αποδεχτούν'', παρουσιάζοντας το μαύρο, ως άσπρο.

Για παράδειγμα, η ομιλία του στο Economic Club of New York, το οποίο παρουσιάζεται στην Ελλάδα ως ''το σημαντικότερο οικονομικό φόρουμ των ΗΠΑ''! Αυτές οι υπερβολές, μόνο γέλια προκαλούν, επειδή το Club δεν είναι και ότι το καλύτερο στις ΗΠΑ.

Η δε ομιλία του στις 23 Σεπτεμβρίου, στο Foreign Policy Association, θα γίνει με εισιτήριο 1.000 δολαρίων.

Έλληνες γρηγορείτε.. Μεγάλη προσοχή για 20 Σεπτεμβρίου... Η ΣΑΛΕΧ ΜΑΣ "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ" ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ


Εδώ και αρκετές μέρες συμβαίνουν περίεργα γεγονότα, τα οποία σχετίζονται με τους

Έλληνες που είναι πατριώτες , δεν ανήκουν σε κανέναν πολιτικό σχηματισμό , σε καμία οργάνωση , αλλά θέλουν να κάνουν ότι μπορούν να κάνουν για την πατρίδα.

Αρχικά όλα ξεκίνησαν σαν μία φήμη που διέρρευσε στο διαδίκτυο από βασιλικούς κύκλους του εξωτερικού, ότι στις 20 Σεπ θα γίνει εξέγερση του Λαού , αυτό μεταλλάχτηκε από κάποιους σε φημολογία περί πραξικοπήματος του Λαού.



Στο διάστημα που επακολούθησε είχαμε κλιμάκωση προκλήσεων ενάντια σε Έλληνες στον Άγιο Παντελεήμονα με αποκορύφωμα την δολοφονική απόπειρα εναντίων τριών γνήσιων Ελληνόπουλων.

Τα πρόστυχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης , αποσιώπησαν τα γεγονότα αυτά , ενώ πατριωτικές οργανώσεις και μικροομάδες προανήγγειλαν συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα για την σημαδιακή ημερομηνία στις 20 Σεπ.

Αυτά που μας προβληματίζουν αρχίζουν από εδώ και μπρος.

Στις 17 Σεπ , η Σύρια Άφρα Αλ Σάλεχ , με ρίζες στο Ελλαδικό νεοταξίτικο παρακράτος , στην πρωινή εκπομπή της ντροπής της Κρήτης και Μάνης , Καμπουράκη και Οικονομέα , δήλωσε ότι θα έχουμε ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΚΡΟΥΣ στον Άγιο Παντελεήμονα.



Την ίδια μέρα , οι νεοταξίτικες ανθελληνικές εφημερίδες Καθημερινή και ΝΕΑ είχαν άρθρα που αφορούσαν την κλιμάκωση της έντασης στον Άγιο Παντελεήμονα , ενώ η γνωστή ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ , βάφτισε την ανησυχία των Ελλήνων κατοίκων της Αθήνας ενάντια στους εισβολείς , ως ρατσισμό.

Την Κυριακή η προπαγάνδα συνεχίστηκε από την κρατική ΝΕΤ , όπου οι δύο καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι της , δέχθηκαν στο πάνελ , έναν από την ΜΚΟ "Γιατροί του Κόσμου" , οργάνωση που ελέγχεται για την χρηματοδότηση της και χρησιμοποιεί το ιατρικό λειτούργημα για άσκηση ανθελληνικής πολιτικής πίεσης, ακόμα και προς την κατεύθυνση των Ελληνικών νόμων που αφορούν την παραβίαση των συνόρων μας.

Εντελώς τυχαία η εκπομπή αφορούσε τον Άγιο Παντελεήμονα, δεν ήταν καλεσμένος κανένας κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα και δεν υπήρχε κανένας αντίλογος.

Όλα τα προηγούμενα μας βάζουν σε μεγάλες υποψίες , ειδικά αν σκεφτούμε ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο που ο λαός μη έχοντας ακόμα πεινάσει , ενημερωθεί και πιεστεί όσο απαιτείται , δεν είναι σε θέση να κάνει καμία προσπάθεια υπεράσπισης του Έθνους και του Συντάγματος.

Θα βόλευε πολύ τους κυβερνόντες να βαφτίσουν μερικά επεισόδια ως εξέγερση , να τα αντιμετωπίσουν δυναμικά και να αποτρέψουν δια του παραδείγματος , την μελλοντική αληθινή και αυθόρμητη αντίδραση του Ελληνικού Λαού.

Ας θυμηθούμε την περίπτωση της ΜΑΡΦΙΝ.. Πριν την Μαρφίν 500.000 Έλληνες στον δρόμο , μετά τα γεγονότα της ΜΑΡΦΙΝ , 20.000..

Υπάρχει και κάτι ακόμα , το οποίο δεν το πρόσεξε κανείς.. Σε όλες τις συγκεντρώσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα , οι αναρχικοί και οι Georgoτσολιάδες , προανήγγειλαν με θόρυβο αντισυγκεντρώσεις.

Αυτή την φορά τέτοιος θόρυβος δεν υπάρχει.

Έλληνες γρηγορείτε.. Μεγάλη προσοχή για αύριο..


http://hellenicrevenge.blogspot.com