Χρήστες OnLine

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Βουλγαροι μετέφεραν στην Ηγουμενίτσα όπλα με νεκροφόρα

"Όπλα σε νεκροφόρα μετέφεραν δύο Βούλγαροι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας.

Συγκεκριμένα μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για αλλοδαπό που εμπορεύεται όπλα, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συμφώνησε να αγοράσει στην περιοχή έξι πιστόλια που διέθετε προς πώληση.

Χθες το απόγευμα και σύμφωνα με τις οδηγίες του εμπόρου των όπλων ο υποτιθέμενος αγοραστής αστυνομικός, ευρισκόμενος υπό αστυνομική κάλυψη ακολούθησε ένα αυτοκίνητο τύπου βαν, και στο οποίο επέβαινε και μία αλλοδαπή. Μετά από επανηλλειμένες αλλαγές του σημείου, όπου θα γινόταν η πώληση, ο αλλοδαπός ακινητοποίησε το όχημα στο 10ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού. Αποβιβάστηκε, άφησε εκτός οδοστρώματος μία τσάντα και επανήλθε στο όχημα, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς- αγοραστές να συνεχίσουν να τον ακολουθούν.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με την συνοδηγό και έλεγξαν την τσάντα στην οποία βρέθηκαν δύο πιστόλια, ένας σιγαστήρας γι αυτά, δύο γεμιστήρες και οκτώ φυσίγγια, που έφεραν ραβδώσεις που έφεραν ραβδώσεις ώστε να χρησιμοποιούνται με σιγαστήρα καθώς κι ένα επιπλέον πιστόλι με γεμιστήρα και δύο φυσίγγια.

Στο όχημα υπήρχε φέρετρο με πτώμα αλλοδαπού, το οποίο θα μετέφεραν νομότυπα στην Βουλγαρία."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου