Χρήστες OnLine

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΔΙΝΕΙ "ΓΡΑΜΜΗ" Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΞΑΝΑ... ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
...
Συνεδρίασε η αυτοαποκαλούμενη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «Τούρκων» Δυτ. Θράκης και έδωσε γραμμή «Άγκυρας» εν όψει των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2009 για ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟ!!!







Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τούρκων Δυτ. Θράκης» που αναφέρει τα παρακάτω:

«Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης συνεδρίασε στις 1 Ιουνίου 2009 και σαν θέμα συζήτησης είχαν τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Η Συμβουλευτική Επιτροπή επειδή εδώ και χρόνια υπάρχουν άλυτα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης , σοβαρά προβλήματα γι’ αυτό το λόγο σαν διαμαρτυρία αποφάσισαν η μειονότητα να ψηφίσει λευκό. Γιατί λευκό;;;Επειδή τα κόμματα δεν έδειξαν τον σεβασμό και ειλικρίνεια προς την μειονότητα και στις λίστες τους δεν τους έβαλαν σε εκλόγιμη θέση τους μειονοτικούς υποψήφιους και επειδή με την συμπεριφορά τους μείωσαν την Τουρκική μειονότητα της Θράκης γι’ αυτό στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε λευκό.

Από την διαδικασία ψηφοφορίας του θέματος από τους τριάντα έξι (36) οι τριάντα τέσσερις (34) ψήφισαν υπέρ λευκού ενώ οι δύο (2) κατά του λευκού.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»


Καταλαβαίνει κανείς πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα; Και ότι σε λίγο θα μας καταντήσουν όμηρους των τούρκων; (Πάνω αριστερά το κουρέλι που κάποιοι προορίζουν για σημαία της... ανεξάρτητης τουρκικής Θράκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου