Χρήστες OnLine

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους,χώνεψαν τη γαλοπούλα:ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Λαος στην Αθήνα για το Μεταναστευτικό!


Ανακοίνωση:

"Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, Αφουγκραζόμενος τη ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ , για αγωνιστική αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση που απεργάζεται αντεθνικά σχέδια, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ στην Αθήνα, το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου.
Ο τόπος , η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. ΗΡΘΕ η ωρα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ και η ωρα των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

Καλό είναι να κάνουμε κριτική απ το σαλόνι μας, αλλά οι εξελίξεις ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ! Πέρα απο κόμματα και χρώματα, ιδεολογίες και πολιτικές συμπάθειες..."



Επικροτούμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι'αυτή την πρωτοβουλία:φαίνεται πως και ο Άγιος (λέμε τώρα...) φοβέρα θέλει!Έτσι λοιπόν,η δικαιολογημένη κριτική μας για την κωλυσιεργία του συγκεκριμένου κόμματος στο θέμα,φαίνεται ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ!

Βέβαια,υπάρχουν κάποια μικρά,αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θεματάκια:

-Θα υπάρξουν κομματικές σημαίες του Λαος στη συγκέντρωση;Εμείς πιστεύουμε πως ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

-Ποιοι θα είναι οι ομιλητές,εκτός των στελεχών του κόμματος;Καλό είναι να προσκληθούν διακομματικές προσωπικότητες,από αυτές που είναι ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ,βρείτε τους!

-Τέλος,έχουμε να κάνουμε μια πρόταση:ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!Όπως έγινε και με τις λαοσυνάξεις του Χριστόδουλου,έτσι και τώρα μπορεί να βοηθήσει κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό κόσμου!

Εμείς,θα στηρίξουμε όσο μπορούμε τις κινητοποιήσεις αυτές,που θεωρούμε πολύ σημαντικότερες από τις υπογραφές.Φυσικά,οποιαδήποτε προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης θα μας βρει αντίθετους.


Μέχρι τότε,θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση με μοναδικό γνώμονα ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.Όσο κι αν κάποιοι νομίζουν ότι κάνουμε κομματική κριτική,αυτή γίνεται μπας και ξυπνήσουν κοιμώμενες συνειδήσεις και καταστάσεις.Κι απ'ότι φαίνεται,επιτέλους κάποιοι αρχίζουν να κουνιούνται από τη θέση τους!

πηγη

1 σχόλιο:

  1. κυριοι το ΛΑΟΣτην συγκεντρωση που θελει να κανει ειναι καθαρα ψηφοθηρικη το αφεντικο της
    ειναι με την νεα ταξη και οπου φυσαεικαι
    εξηγω οτι στις αρχες που συσταθηκε ελεγε απο το τηλεαστυ ο πολυς ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ εξω τωρα οι
    λαθρομεταναστες και κλεισιμο των συνορων,μετα
    τους απεκαλεσε μεταναστες εφυγε το
    μετα το εκανε παραμονη υπο ορους και τωρα για
    ξυπνυσε να μαζεψει κανα ψηφο. καπως ετσι
    εκανε και ξεχασε και την λεξει μακεδονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή