Χρήστες OnLine

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΞ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Τα «Κέντρα Κράτησης Λαθρομεταναστών», που θα μετονομαστούν σε «Κέντρα Πρώτης Υποδοχής»: Μπορεί «να μην υπάρχει σάλιο» και να είμαστε στα όρια της πτώχευσης (αν πιστέψουμε την κυβερνητική προπαγάνδα), μπορεί να έχει ληφθεί ένας σωρός από αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού και να έρχεται και νέο «κύμα», αλλά για κάποιους άλλους και λεφτά υπάρχουν και η πασοκική κυβέρνηση είναι έτοιμη να τα διαθέσει!


Ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για… τ’ αδέρφια μας, τους μελλοντικούς ομοεθνείς μας, τους λαθρομετανάστες!


Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», σε λίγες ημέρες το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ θα φέρει στη Βουλή τροπολογία, που θα αφορά τα «Κέντρα Κράτησης Λαθρομεταναστών», που θα μετονομαστούν σε «Κέντρα Πρώτης Υποδοχής». Οι αλλαγές θα έχουν σχέση και με το κτιριακό πρόβλημα και με το προσωπικό που θα ασχολείται με την… πρώτη υποδοχή των εισβολέων.


Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ενοικιάσει –με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων φυσικά- μεγάλα ξενοδοχεία, άγνωστο πόσων… αστέρων, τα οποία θα αντικαταστήσουν τις «άθλιες αποθήκες ανθρώπινων ψυχών» -κατά τον επιλεκτικά φιλεύσπλαχνο υφυπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, Σ. Βούγια-, που κρατούνται σήμερα οι εισβολείς.


Από κει κι έπειτα, η αρμοδιότητα της φύλαξης των χώρων θα φύγει από την Αστυνομία και θα περάσει σε υπαλλήλους των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και Διεθνών Οργανισμών (Διεθνής Αμνηστία κ.α.)! Οπότε, η «φύλαξη», που ο Θεός να την κάνει «φύλαξη», θα γίνεται με «στοργή και προδέρμ».


Επίσης, από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ θα προσληφθούν «μεταφραστές», για να εργαστούν στα συγκεκριμένα κέντρα, οι οποίοι προφανώς θα είναι πρώην λαθρομετανάστες που έχουν μάθει λίγα ελληνικά (αυτοί θα είναι οι πρώτοι αλλοδαποί που θα προσληφθούν στην αστυνομία). Όσοι δε λαθρομετανάστες κρίνονται «μη απελάσιμοι», με κριτήριο το αν έχουν ή όχι καταθέσει αίτηση για πολιτικό άσυλο –το 99,9% καταθέτει τέτοιες αιτήσεις- θα αφήνονται αμέσως ελεύθεροι να πάνε όπου τους κάνει κέφι!


Το συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω είναι ένα και μοναδικό: θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα μας! Θα τους αφήσουμε ή θα αγωνιστούμε μέσα από τις τάξεις του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών για να τους σταματήσουμε; ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


πηγη


1 σχόλιο: