Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.(ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)


Η πράσινη ανάπτυξη θα αποτελεί την νέα παγίδα, το νέο σύνθημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Φτώχεια, ανεργία, παρακμή, υποδούλωση, ανέχεια, ανθελληνισμός, προδότες , φασίστες , κλέφτες και ένα σωρό άλλα θα βρίσκει κανείς στην Ελλάδα πλέον.Το μόνο που δεν θα βρίσκει θα είναι οι ίδιοι οι Έλληνες σε λίγα χρόνια.Λίγες σπίθες προσπαθούν να σωθούν...

Αφού κατέστρεψαν την ελληνική αγροοικονομία-κτηνοτροφία,πείσανε τους μεγαλοτσιφλικάδες της χώρας όπως και όλους σχεδόν τους Έλληνες ότι είναι λογικό να 'χεις 2-3 Αλβανούς εργάτες (π.χ οικοδόμους ) για να τελειώνεις τη δουλειά σου.
Βάφτισαν τους (λιγοστούς) Έλληνες τεμπέληδες και τους εξώθησαν στις καφετέριες και στα θεάματα.

Μετά λέμε για ανεργία!
Ένας φαύλος κύκλος-σαν το Μatrix.
Φρικαλέα η κατάσταση που επικρατεί στην Θήβα:
Οι ΛΑΘΡΟ, που παράτησαν το Εφετείο Αθηνών ,(εσωτερική μετανάστευση),δουλεύουν στα χωράφια και μένουν σαν τις κατσαρίδες μιλιούνια σε τρώγλες.
Κυριολεκτικά οι παραγκουπόλεις του Ρίο ντε Τζανέϊρο μοιάζουν χλιδή μπροστά στο θέαμα της Θήβας.
Εκεί μένουν και ξεχασμένοι Έλληνες (πολύτεκνοι,άποροι,συνταξιούχοι).

Ο Δήμαρχος ,(γιατρός στο επάγγελμα), έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό -επί Καραμανλή- και κατέληξε να συνεννοείτε με τον υποδιοικητή της τροχαίας της Θήβας !

Ο εν λόγω δήμαρχος μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι στους 1500 ΛΑΘΡΟ, που εξετάστηκαν από μονάδες ιατρικές, εντοπίστηκαν πάμπολλα κρόυσματα καρκίνων, μεταδιδόμενων νοσημάτων, τύφου,χολέρας,φυματίωσης!
΄Ελεος, ήμαρτον.

Υ.Γ Τρίζουν τα κόκκαλα του Κατσαντώνη με ό,τι συμβαίνει γύρω μας(και πού; αν ήξερε ότι στα Αγραφα Ευρυτανίας και σε όλο τον νομό θα μπουν ανεμογεννήτριες και φράγματα! Φαύλος κύκλος είπαμε, ο Θεός και οι καλοί αγωνιστές ας βάλουν το χέρι τους να βοηθήσου τον τόπο τούτο. Να 'στε καλά.
Γ.Κ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου