Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ SOROS




Χουβαρντάδες στις ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ θέλει η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΚΟ "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου". Ποιου ανθρώπου; Του αλλοδαπού ασφαλώς. Γιατί ο Έλληνας δεν νοείται άνθρωπος γι αυτούς αλλά ζώο... κάτι σαν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής.

Αφού λοιπόν μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα μας και αφού ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ με τον τσαμπουκά τους να μη συλληφθούν τώρα ήρθε ο καιρός να τους ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ επιτέλους. Μήπως έτσι δεν γίνεται πάντα σε αυτή τη χώρα; Όσοι πάνε με το Σταυρό στο χέρι τους τρώει η μαρμάγκα και όσοι έχουν τις χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ και οργανώσεις από πίσω "ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ" εις βάρος των ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ. Το συμπέρασμα: Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ".

Τι άλλο μας λένε αυτοί οι ΠΑΧΥΛΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ - κλικ εδώ για να δείτε τη διοίκηση που φυσικά δεν γίνεται να λείπει ο Τάκης Καμπύλης

Για τoν αρθογράφο Τάκη Καμπύλη και την ιστορικό Λίνα Bεντούρα , το να θεωρούμε τους ομογενείς μας , Έλληνες «προσβαλλει» (sic) τους Ασιάτες και Αφρικανούς εισβολείς και καταληψίες της χώρας μας.
(κλικ εδώ)

- που πρωτοστατούν στην χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στον κάθε τυχάρπαστο;

(μικρή παραπομπή σε ένα ενημερωτικό άρθρο για το τι μέλλει γενέσθαι)
Όμως η κοινωνική διάλυση που επέφερε στον τόπο μας η λαθρομετανάστευση (ανεργία, εγκληματικότητα, αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, αφελληνισμό στην εκπαίδευση…) δεν είναι αρκετή για τους προστάτες και απολογητές της. Το επόμενο βήμα τους είναι η νομιμοποίηση των αμέτρητων ξένων που ήρθαν στην Ελλάδα, με συνολική αλλαγή του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ΚΕΙ), ώστε να καταργηθεί η σημερινή διάκριση ομογενών και αλλογενών, το «δίκαιο του αίματος» (όπως αποκαλείται η απόδοση της ιθαγένειας με βάση την ελληνική καταγωγή) και κάθε έννοια ελληνικότητας, μετατρέποντας την προγονική γη σε έναν μη-τόπο, μια γη χωρίς ταυτότητα, κάτι σαν αεθνική κατασκήνωση μιας πανσπερμίας λαοτήτων. Πρωτοστάτες στον τελικό αφελληνισμό του κράτους είναι οι (δήθεν) Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, σαν την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) η οποία μεταξύ άλλων ωραίων έχει συντάξει και έναν νέο ΚΕΙ, προκειμένου να αντικατασταθεί ο υπάρχων (από το 2004) Κώδικας εξολοκλήρου.
(κλικ εδώ)

Εκτός από σπαγκοραμμένους (έτσι ακριβώς αποκάλεσαν την Ελλάδα) που δεν νομιμοποιούμε τους ΛΑΘΡΟμετανάστες μας ενημερώνουν ότι τα σύνορα ούτε αύριο καταργούνται (ίσως μεθαύριο...θα τους πάρει κομματάκι καιρό γιατί είμαστε και αντιδραστικοί) αλλά δεν είναι και άτρωτα. Δηλαδή μας δηλώνουν ευθαρσώς ότι εφόσον έχουμε τρωτά σύνορα πρέπει να δίνουμε και μια επιβράβευση σε όσους κατάφεραν να τα περάσουν.(κλικ εδώ)

Ποια είναι η Ελληνική Ένωση για τα δήθεν Δικαιώματα του Ανθρώπου μπορείτε να το δείτε εδώ. Στους προτεινόμενους συνδέσμους της ΜΚΟ του SOROS (εδώ)βλέπουμε το ανθελληνικό συνονθύλευμα των Βαλλιανατοδημητράδων και σε απαρτία όλοι οι στομωμένοι με δολάριο του δισεκατομμυριούχου Σόρος.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου