Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Κράτος ΣΥΡΙΖΑ-Τροτσκιστών! Αντι-εθνικιστική Χούντα


Λάσπη κατά Εθνικιστών από αναρχοκομμουνιστές και η αστυνομία χωρίς κανένα στοιχείο κάλεσε για κατάθεση τον υπεύθυνο του πυρήνα Χανίων της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος μας στις εκλογές του Οκτωβρίου Συναγωνιστή Καρεφυλλάκη


Συνεχίζουν οι γνωστοί ακροαριστεροί κύκλοι την λάσπη τους κατά της Χρυσής Αυγής με την πρόθυμη όπως πάντα συνδρομή του γνωστού συκοφάντη μας Στέλιου Κούλογλου και της ιστοσελίδας του tvxs. Αυτή τη φορά προσπαθούν να εμπλέξουν την Χρυσή Αυγή για γεγονότα στην πόλη των Χανίων που οι ίδιοι τα ονομάζουν “φασιστικές” και “ρατσιστικές” επιθέσεις. Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις και τα δελτία τύπου του Πυρήνα Χανίων, τα ψέματα και οι συκοφαντίες κατά του Κινήματός μας καλά κρατούν ενώ συνεχίζουν να μας αποκαλούν “συμμορία”.


Εμείς για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τις συκοφαντίες για δήθεν συμμετοχή της σε επεισόδια στα Χανιά και καλεί τους λασπολόγους να καταθέσουν συγκεκριμένα στοιχεία αν έχουν, αλλιώς καλά θα κάνουν να μην μας πιάνουν στο στόμα τους. Διαφορετικά θα υποστούν τυχόν νομικές συνέπειες γιατί ας μην ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και όχι με κάποια “συμμορία”. Το σημαντικό μέρος του όλου θέματος είναι πως η ίδια η αστυνομία κάλεσε για κατάθεση τον υπεύθυνο του πυρήνα Χανίων Σταύρο Καρεφυλλάκη, δίχως να έχει στοιχεία εναντίον του. Πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ σε αντίστοιχη περίπτωση.


Δηλαδή όταν μπαίνουν βόμβες στα γραφεία μας ή πραγματοποιούνται παρακρατικές επιθέσεις εναντίον μεμονωμένων μελών μας. Η αστυνομία ουδέποτε κάλεσε άτομα του «αντι» εξουσιαστικού χώρου ή αριστερών παρά-οργανώσεων να δώσουν κατάθεση.


Συγκεκριμένα το ακροαριστερο προπαγανδιστικο tvxs έγραψε τα εξής αστήρικτα και συκοφαντικά:

“Όπως ανακοινώνει το Στέκι Μεταναστών Χανίων «Τα ξημερώματα φασίστες έσπασαν την πόρτα του στεκιού, μπήκαν μέσα, έριξαν οινόπνευμα και έβαλαν φωτιά στο κτίριο. Υπέγραψαν την πράξη τους με σβάστικες. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν γράψει ρατσιστικά συνθήματα στην είσοδο του στεκιού. Σήμερα έβαλαν φωτιά. Αύριο τι;»…


…Στα Χανιά υπάρχει η αντίστοιχη Οργάνωση Εθνικιστών Χανίων (ΟΕΧ) της Χρυσής Αυγής, η οποία διαθέτει και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο μέσω της οποίας ο «επικεφαλής» της κ. Καρεφυλλάκης Σταύρος αρνείται την ανάμειξη της στις επιθέσεις, όπως τiς πρόσαψε δημοσιογράφος της Νέας Τηλεόρασης. Την ίδια στιγμή μέσω της ιστοσελίδας προπαγανδίζονται οι ρατσιστικές και φασιστικές ιδέες της συμμορίας της Χρυσής Αυγής. Όπως μας λέει ο κ. Λιβογιάννης «η εφημερίδα ”Παρατηρητής” που εκδίδει ο κ. Καρεφυλλάκης διανέμεται στα σχολειά των Χανίων”.


Παρακάτω διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Ο.Ε.Χ. που εστάλλει μόλις πριν λίγες ημέρες στα ΜΜΕ της Κρήτης:

Απάντηση στους συκοφάντες και στην δημοσιογράφο της Νέας τηλεόρασης κ Πολύζου



Η κ. Πολύζου στην μεσημεριανή της εκπομπή χωρίς κανένα στοιχείο δήλωσε ότι πίσω από την προχθεσινή επίθεση σε λαθρομετανάστες στα Χανιά βρίσκετε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Να υπενθυμίσουμε στην δημοσιογράφο ότι οι κατηγορίες για ποινικά κολάσιμες πράξεις δίχως αποδείξεις και μάλιστα σε μέσο μαζικής ενημέρωσης αποτελεί νομικό και δεοντολογικό παράπτωμα. Επίσης να της υπενθυμίσουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι νόμιμο κόμμα με συμμετοχή στις εκλογές όπου μάλιστα στις πρόσφατες πήρε 20,000 ψήφους.


Η αναπαραγωγή των δηλώσεων Χρυσοχοίδη για την πρόθεση του να θέσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου είναι αστείες και βρίσκουν μπροστά τους το ίδιο το σύνταγμα της Ελλάδος. Αλίμονο αν ο κάθε υπουργός αποφάσιζε έτσι απλά να θέτει κόμματα εκτός νόμου! Εμείς πάντως του προτείνουμε να αρχίσει από τα κόμματα της άκρας αριστεράς που τις προηγούμενες μέρες είδαμε να καταστρέφουν τα πάντα για άλλη μια φορά.


Όσον αφορά τις επιθέσεις σε λαθρομετανάστες για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι δεν έχουμε καμία ανάμιξη και δεν γίνετε κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι αποφασίζουν να χτυπήσουν λαθρομετανάστες να φωτογραφίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Να είστε πιο προσεκτική κ. Πολύζου διότι την επόμενη φορά θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον σας.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου