Χρήστες OnLine

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ανθέλληνας Λάκης παίζει βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι


Σωστός ο Λάκης! Προσπαθεί με τρόπο να αφαιρέσει ψήφους (όσο μπορεί) από τον δικομματισμό για να της πάρει στο ΣΥΡΙΖΑ. Κράζει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, ΛΑΟΣ και μάλιστα με video που είναι από τη λαική αγορά. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι δεν θέλει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ γιαυτό και προεκλογικά παίζει ότι πιο χυδαίο παιχνίδι μπορεί να κάνει κάποιος.

Δεν έχει πει κουβέντα για τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ανοίξει το στόμα του για το παγκόσμιο φαινόμενο των 11 αρχηγών σε ένα κόμμα και την αποχώρηση του Αλέκου Αλαβάνου. Είναι δικαίωμα του να λέει την άποψη του όμως το να το κάνει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές έχει μόνο σκοπιμότητα. Όπως και η αλλαγή της ημέρας (εκτάκτως) μόνο και μόνο για να μην πέσει πάνω στον Ολυμπιακό και χάσει ο κόσμος τα μηνύματα που θέλει να περάσει.

Κάνει αυτά που κράζει τελικά ο Λάκης. Περνάει τον κόσμο για χαζό και προσπαθεί στεγνά να πείσει τον κόσμο πως ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος. Έφτασε στο σημείο να πει τα χειρότερα για το ΚΚΕ και μάλιστα πως ποτε δεν πρόκειται να κυβερνήσει. Τελικά "τζούφιος" βγήκε ο Λάκης ο επαναστάτης.

Ρε Λαζόπουλε να στο πούμε και απλά. Παίζεις το παιχνίδι του Τσίπρα. Εμετική προβολή του κόμματος και επίθεση στον Αλαβάνο. Να ρίξει τις ευθύνες στον Αλαβάνο για την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Ρε Λάκη. Τσου ρε Λάκη. Ο κόσμος είναι ανόητος; Νομίζεις ότι μιλάς στα...λουλούδια του θεάτρου που παίζεις; Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι είναι ο Τσίπρας; Μια φούσκα σαν αυτές του χρηματιστηρίου ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Όλοι του λένε του Λάκη: "Πες κάτι θα τρελαθούμε".

Όχι ρε Λάκη δεν μας έλειψες και τόσο πολύ που να νομίζεις ότι είσαι το επίκεντρο του κόσμου. Κράξτους όλους αλλά μην μας περνάς για χαιβάνια.

Την εκπομπή την έβγαλε για να πείσει τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και να πάει πάνω από 4%. Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί ο κόσμος τον κατέβασε στα τάρταρα;



ξεφτιλα των αριστερών στο μεγαλείο της



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου