Χρήστες OnLine

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

"Ο κόσμος αλλάζει δραματικά. Οι Ισλαμιστές κατακλύζουν την υφήλιο. Ποιοί είναι; Τι πιστεύουν; Αγάπη και ειρήνη ή μίσος, πόλεμο και αίμα;"


Οπως βλέπουμε τα λόγια είναι περιττά.
Το θέμα είναι μαθηματικό. Με απλά μαθηματικά και στατιστικές αναλογιστικές μελέτες κι ένας πρωτοετής φοιτητής μπορεί να καταλάβει ότι η μορφή των κοινωνιών και των χωρών που γνωρίζουμε σύντομα θα αλλάξει ριζικά.
Εσείς πιστεύετε ακόμα, ότι οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας δουλεύουν για το καλό της Ελλάδας μας;


Αραγε ποιοί είναι οι Μουσουλμάνοι; Τι πιστεύουν;
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θεωρούν τον Μωάμεθ προφήτη του Θεού (Αλλάχ) και λένε ότι όλοι οι προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη ήρθαν απο το γένος του Ισαάκ ενώ ο Μωάμεθ από το γένος του Ισμαήλ του νόθου τέκνου του Αβραάμ.
Αλλά ποιός ήταν ο Μωάμεθ;
Διαβάστε τι γράφει η Wikipedia:


To πλήρες όνομα του Μωάμεθ, ήταν Αμπού αλ Κασίμ Μουχάμαντ ιμπν Αμπντ Αλλάχ ιμπν Αμπντ αλ-Μουταλίμπ ιμπν Χασίμ. Γεννήθηκε στη Μέκκα το 570 περίπου, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Αμπντ Αλλάχ που ανήκε στην πατριά Χασίμ. Έξι ετών ο Μωάμεθ ορφάνεψε και από τη μητέρα του Αμίνα και τον περιέθαλψε ο παππούς του Αμπντ αλ-Μουταλίμπ. Σε δύο χρόνια όμως πέθανε και αυτός και την κηδεμονία του μικρού ανέλαβε ο θείος του, Αμπού Τάλιμπ, που ήταν ο νέος αρχηγός του γένους και έμπορος, όπως ήταν και οι περισσότερι από τους Μεκκανούς. Μαζί με το θείο του, ακολουθούσε και ο Μωάμεθ τα καραβάνια, τα οποία έφερναν τα εμπορεύματα προς τη Γάζα ή τη Δαμασκό, τα τελευταία σημεία του δρόμου προς βορράν.

Σε ηλικία 25 ετών (595) o Μωάμεθ παντρεύτηκε μια πλούσια χήρα, τη Χαντίτζα, στην υπηρεσία της οποίας είχε προσληφθεί ως φύλακας καραβανιών και διαχειριστής των εμπορικών της υποθέσεων. Ήταν μεγαλύτερη του κατά 15 χρόνια και με παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους της.
Κατά τα αραβικά ήθη, τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας δεν κληρονομούσαν, και κατά συνέπεια, ο Μωάμεθ δεν είχε μερίδιο στην περιουσία του πατέρα του ή του παππού του. Με τον γάμο που έκανε όμως, απέκτησε αρκετά χρήματα για να ασχοληθεί με τις εμπορικές δραστηριότητες, τομέας στον οποίο είχε αρκετές ικανότητες.

Έζησε με την Χαντίτζα 20 χρόνια, αποκτώντας τέσσερις κόρες και δύο γιους. Τα αγόρια πέθαναν μικρά ενώ από τις κόρες του, η Φάτιμα είναι η πιο γνωστή και σεβαστή. Μέχρι τον θάνατο της Χαντίτζα, ο Μωάμεθ, δεν παντρεύτηκε άλλη γυναίκα, πράγμα που έκανε μετά το θάνατο της, ενώ αργότερα είχε περισσότερες γυναίκες.

Ανήσυχη θρησκευτική φύση ο Μωάμεθ,φιλοσοφούσε πάνω σε προβλήματα της ζωής, της κοινωνίας, της αδικίας, της τελικής παγκόσμιας κρίσης και συχνά αποζητούσε τη μοναξιά των πολλών σπηλαίων στα όρη κοντά στην πόλη του, όπου καθόταν βυθισμένος σε περισυλλογή. Στο σπήλαιο του Χίρα, ο Μωάμεθ, σε ηλικία 40 ετών (610 μ.Χ.), οραματίσθηκε τον άγγελο Γαβριήλ, που τον βεβαίωσε ότι θα ήταν "ο απεσταλμένος του Θεού". Στη συνέχεια, τον διέταζε να "απαγγείλει" κι έτσι άρχισε σταδιακά η αποκάλυψη του Κορανίου.

Πληροφοριακά πρέπει να τονίσω ότι ο Μωάμεθ μελέτησε τις γραφές των Ιουδαίων και των Χριστιανών την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη καθώς και την αρχαία Ζωροαστρική θρησκεία και έφτιαξε ένα συνοθύλευμα δοξασιών δικών του και άλλων.
Ενώ διέταξε μέσω του Κορανίου τους πιστούς του να παντρέυονται μέχρι 4 γυναίκες αυτός πήρε μετά τον θάνατο της 1ης περίπου 40!!! Επίσης ενώ διέταξε να μην παντρεύνται γυναίκες συγγενείς τους αυτός πήρε ακόμα και πρώτες του εξαδέρφες !!!!!

Πάρτε μια ιδέα από το Κοράνιο το Ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε:


«Πιστοί, όταν περικυκλώνετε τις στρατιές των άπιστων μην τους γυρίζετε τις πλάτες φεύγοντας.. Δεν είστε εσείς αλλά ο Αλλάχ που τους έσφαξε. Δεν είστε εσείς που τους χτυπήσατε: Ο Αλλάχ τους χτύπησε για να μπορέσει Αυτός να ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους πιστούς».

(Οποιος αναρωτιέται τι γράφει το Ιερό βιβλίο τους το Κοράνιο μπορεί να το δεί ΕΔΩ
Αλλάχτε τις σελίδες του και διαβάστε μεσα από την παράθεση (σε ελληνική μετάφραση).
Αν βρείτε διαφορα ενδιαφέροντα μεσα στις ασυναρτησίες που γράφει περάστε τα παρακαλώ σε σχόλια.....
Εγώ με μια πολυ επιφανειακή αναγνωση εντόπισα, για τις γυναίκες...σελ 128 παραγρ. 16, σελ 130 παρ. 25, σελ. 133 παρ 35. Προτροπή για ιερό πόλεμο κατα των απίστων και δημιουργία μαρτύρων σελ 142 παρ.75, σελ 145 παρ. 90
Για την Παναγία σελ 479 είναι ενα ολόκληρο κεφάλαιο για να πεθάνετε στα γέλια...
Το Κεφ 30 λέει για τους Ελληνες....γνωστούς τότε (περίπου το 600 μ.χ.) αλλά και τώρα από πολλά μουσουλμανικά κράτη ως Ρούμ, απο το Ρωμαίος μέχρι το σημερινό Ρωμιός...)

Δεν θέλει και πολύ για να διαπιστώσετε ότι προκειται για μια από τις πιο βάρβαρες και αιμοσταγείς θρησκείες του κόσμου.
Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε την τιμωρία ενός μικρού παιδιού που υπέπεσε στο "τρομερό" αμάρτημα της κλεψιάς ενός ψωμιού!!!!!.........




Καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει αν αδιαφορήσουμε.....

Προσοχή θέλω να τονίσω ότι επ' ουδενί δεν προτρέπω κανέναν συμπολίτη μας να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Αυτό δεν συνάδει ούτε σε Ελληνες ούτε σε Χριστιανούς. Είναι θέμα του κράτους και της εκάστοτε κυβέρνησης να μας προστατέψει.....

Το μήνυμα όμως είναι σαφές ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΘΥΜΑΤΑ πριν ειναι αργά.

από τον φίλο και αναγνώστη Λουκά και το Greek National Pride
http://koukfamily.blogspot.com/2009/05/blog-post_4623.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου