Χρήστες OnLine

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις ... τον εβραίο ανθέλληνα Soros και τη Χούντα θα βρεις από κάτω!


O George Soros ως γνωστόν χρηματοδοτεί το Human Rights Watch στου οποίου το Ελληνικό παράρτημα βρίσκουμε τον κ.Παναγιώτη Δημητρά , γιο ΥΠΟΥΡΓΟΥ της ΧΟΥΝΤΑΣ ,

και τον κ.Βαλλιανάτο.




Κι επειδή τις προάλλες ακούσαμε ότι και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Πρόεδρο της Ένωσης Βιομηχάνων ήταν επίσης στέλεχος της Χούντας

... είπαμε να ψάξουμε για τυχόν σχέσεις Μίχαλου με Soros.

(Οι πίνακες των Υπουργών της Χούντας είναι από κυβερνητική ιστοσελίδα)Ψάχνοντας ... εντοπίζουμε ως Πρόεδρο Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών τον κ.Παναγιώτη Μίχαλο .

Για τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Μιχαλο δεν καταφέραμε να ανακαλύψουμε εάν είναι συγγενής του Κωνσταντίνου Μίχαλου... που κατέχει επίσης ηγετική θέση σε ισχυρό πανελλαδικό όργανο.

Όμως ανακαλύψαμε ένα ακόμα "αυθόρμητο" άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στο οποίο "δοξάζεται" η ΕΜΠΛΟΚΗ του SOROS στην αγορά ακινήτων ΕΝ ΟΨΕΙ ... Ολυμπιακών Αγώνων σε συνεργασία με τον κ.Παναγιώτη Μίχαλο.

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι ο Soros βρίσκεται πίσω από τους πολυκινηματογράφους EUROPLEX που μετονομάστηκαν σε STER λίγο αργότερα. Στην Θεσσαλονίκη τα STER CINEMAS στεγάζονται στον ίδιο χώρο με την Αμερικανική Πρεσβεία , ακίνητο που "θυμίζει" έντονα ... ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
(Συνεχίζεται...)

macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου