Χρήστες OnLine

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ



ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ "ΜΑΦΙΑ" ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας της χώρας μας με τις Ιταλικές διωκτικές αρχές, εντοπίσθηκε αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, ετών 33, ο οποίος σύμφωνα με έρευνα των Ιταλικών αρχών, φέρεται ως εμπλεκόμενος σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών από την Ελλάδα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Για τον εντοπισμό και άλλων μελών του ιδίου κυκλώματος, τα οποία είχαν ενεργή συμμετοχή στη διακίνηση των λαθρομεταναστών, έγιναν ανάλογες έρευνες, σε λοιπές ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στην εν λόγω συνεργασία.

Κοινή ημέρα δράσης για την πραγματοποίηση προσαγωγών-συλλήψεων των ήδη εντοπισθέντων ατόμων, καθορίστηκε η 09-06-2009, κατά την οποία αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής συνέλαβαν τον εν λόγω για τον οποίο είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ιταλικών Διωκτικών Αρχών.

Στη συνέχεια, παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαβατήριο Γεωργίας τρίτου προσώπου, μία κεντρική μονάδα Η/Υ, ένα βιβλιάριο καταθέσεως χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας, επτά φωτογραφίες τύπου διαβατηρίων τρίτων προσώπων, ενώ σε γενόμενη σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα που χρησιμοποιούντο στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Πηγή


Σχόλιο hellenicrevenge : Κόπτεται η Ευρώπη για να μην περάσουν στις δικές τους χώρες οι λαθρομετανάστες. Για το αν τους έχουμε εμείς εδώ που δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε και να κυκλοφορήσουμε δεν δίνουν πεντάρα τσακιστή! Το ελληνικό κράτος δεν ρίχνει γροθιά στο τραπέζι να τρίξει κανένα δόντι. Έπρεπε το ίδιο το ελληνικό κράτος να έχει ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πάρουν κι αυτοί μερικούς να δουν τη γλύκα και όχι να έχουν φορτώσει όλο το λαθραίο λεφούζι στην χώρα μας λειτουργώντας ως κυματοθραύστης. Αλλά μόνο ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ βλέπουμε. Έχουν κοψομεσιαστεί να κάνουν τα χατίρια των Ευρωπαίων και η Ελλάδα σπαράζει από ανασφάλεια, ανεργία και εγκληματικότητα.

Τα είδατε τα χαΐρια σας στις ευρωεκλογές. Μην διορθώνεστε, συνεχίστε να τσαλαπατάτε την αξιοπρέπεια και τα αυτονόητα από το Σύνταγμα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και θα δείτε και τον πάτο να σας χαμογελά και στις εθνικές εκλογές! Αναζητείστε ψηφοφόρους στις αλλοδαπές λαθραίες "ερωμένες" σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου