Χρήστες OnLine

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Η αποθέωση της προπαγάνδας...που στην Ελλάδα λέγεται ενημέρωση

Και ενώ από εχθες το βράδυ μέχρι σήμερα όλοι γράφουν για την επίθεση αναρχικών εναντίον κατοίκων της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα.
Η μεγαλοδημοσιογραφάρα και πάντα "έγκυρος" (εδώ γελάνε) κύριος Κούλογλου
μας δίνει την δική του εκδοχή για τα επεισόδια....διαβάστε παρακάτω

http://www.tvxs.gr/v13763
Συμπλοκές και προσαγωγές ακολούθησαν τη διαμαρτυρία πολιτών οι οποίοι διεκδικούν την ελεύθερη πρόσβαση στην κλειδωμένη - από κατοίκους που διαμαρτύρονται για την παρουσία των μεταναστών στην περιοχή - παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα.

Πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της παιδικής χαράς, την Τρίτη το απόγευμα, έσπασαν το λουκέτο και εισήλθαν στο χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους είχαν μαζί και τα παιδιά τους, διεκδικώντας να κάνουν χρήση του πάρκου. Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν «αγανακτισμένοι» κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι τους προπηλάκισαν. Ωστόσο, μέλη των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε διαμαρτυρόμενους γονείς που επέμεναν να παραμείνουν με τα παιδιά τους στο πάρκο και μάλιστα τους συνέλαβαν! Βέβαια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι προσαγωγές είχαν ταυτόχρονα το χαρακτήρα της φυγάδευσης των γονέων από τους μαινόμενους «αγανακτισμένους» κατοίκους και τα παριστάμενα μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.

Έπειτα, ακολούθησαν επεισόδια ανάμεσα σε διαμαρτυρόμενους, κυρίως από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, και αστυνομικούς στην οδό Πατησίων, στην ευρύτερη περιοχή της ΑΣΟΕΕ. Σημειώθηκαν προσαγωγές και μικροτραυματισμοί.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο μεταφέρθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, οι οποίοι διεκδικούν την ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα και εκφράζουν την αντίθεσή τους σε φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού, συγκεντρώθηκαν ακροδεξιοί. Έως αργά το βράδυ, υπό το βλέμμα των αστυνομικών, εξύβριζαν και απειλούσαν (προπηλάκισαν και τη δικηγόρο Ιωάννα Κούρτοβικ) ανενόχλητοι τους προσαχθέντες, οι οποίοι παρέμεναν στο τμήμα μόνο και μόνο επειδή κινδύνευαν από τους συγκεντρωμένους εθνικιστές.

Λοιπόν έχουμε και λέμε
την επίθεση των αναρχικών κατά των κατοίκων την βαφτίζει...διαμαρτυρία πολιτών!!!

Στην συνέχεια λέει πως οι "πολίτες" που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της παιδικής χαράς έσπασαν το λουκέτο και εισήλθαν...
παπάρια μάντολες...ρεπορτάζ του κόλου και του κούλογλου!

ποιό λουκέτο ρε μάγκα; σε ποιά πόρτα; αφού την πόρτα την έχουν ξυλώσει οι κρατικοδίαιτοι σύντροφοι σου των εξαρχείων...2 κομματια ξύλο και μερικές κούτες κλείνουν την παιδική χαρά...

και την παιδική χαρά δεν την κλείνουν επειδή δεν θέλουν να χαίρονται τα παιδάκια
την κλείνουν διεκδικόντας να χαίρονται και τα δικά τους παιδάκια...
τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν σε ένα κράτος θεατή των γεγονότων;

και η αποθέωση της δημοσιογραφίας συνεχίζεται...
λένε οι μεγάλοι ινστρούκτορες πως μετά από αυτό συγκεντρωθήκαν κάτοικοι αγανακτισμένοι!
Κούλογλου οι κάτοικοι δεν συγκεντρωθήκαν μετά...οι κάτοικοι ήταν εκεί και δέχτηκαν επίθεση από τις ομάδες κρούσης των εξαρχείων...όπως είναι κάθε μέρα...

Και τέλος καλό θα ήταν κύριε Κούλογλου να μην μιλάτε εσείς για επεισόδια
εσείς που βγάζετε λεφτά πουλώντας το dvd με τις καταστροφές και το πλιάτσικο του Δεκεμβρίο

http://www.greekalert.com/2009/06/blog-post_4928.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου