Χρήστες OnLine

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ


ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ... ΑΛΛΑ 13,5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ

Χρειάστηκε να περάσουν 13,5 χρόνια από τις 27 Ιανουαρίου 1996,ημέρα που ο τούρκος ''δημοσιογράφος'' Τ.Σερτ διέπραξε έγκλημα εις βάρος της Πατρίδας μας,για να του απαγορευτεί η είσοδος στην Ελλάδα από το ΥΠ.ΕΞ.
Πλέον,σύμφωνα με το ΥΠ.ΕΞ.,το όνομα του ''κοσμεί'' την εθνική λίστα ανεπιθύμητων προσώπων.



.....//
απο παλαιοτερη αναφορα πριν λίγο καιρό. έπρεπε να ξεσηκωθούν οι Έλληνες για να χαρακτηριστει ο κατασκοπος/ πράκτορας ως ανεπιθύμητο πρόσωπο..!!!

ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΔΗΛΑΔΗ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ... ;)

Στο Defence Net διαβάζουμε ότι ο τούρκος ''δημοσιογράφος'' που ανέβασε την τουρκική σημαία στην Ανατολική Ίμια στις 27 Ιανουαρίου 1996,την περαμένη Παρασκευή επισκέφθηκε με βίζα τη χώρα μας ως επίτιμος προσκεκλημένος της νέας τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus,στο παρθενικό ταξίδι Σμύρνη-Αθήνα.
H Eλληνίδα Πρόξενος στην Σμύρνη Χαρά Σκολαρίκου,καλεσμένη κι εκείνη,αντέδρασε:''Εγώ με αυτόν δεν ταξιδεύω.Ή εγώ ή αυτός''.Οι υπεύθυνοι της εταιρείας είπαν ''Αυτός'' και την άφησαν εκτός.
Στο ''Ελ.Βενιζέλος'',αστυνομικός,προς τιμήν του,τον ...θυμήθηκε και του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα μας,αλλά αυτή επετράπη από το Υπ.Εξωτερικών:
''Δεν είναι χαρακτηρισμένος ως ανεπιθύμητο πρόσωπο,οπότε δεν μπορούμε να εμποδίσουμε την είσοδο του στην Ελλάδα''.
Ο συγκεκριμένος ''δημοσιογράφος''
είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα μία τουλάχιστον φορά ακόμη,το 2005,με VIP βίζα,δώρο του ελληνικού κράτους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου