Χρήστες OnLine

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ!


Εάν αυτή λέγεται συντεταγμένη πολιτεία και ευρωπαϊκή χώρα, τότε εγώ είμαι ο Ναβουχοδονόσορ! Η Κολομβία φαντάζει αστείο ανέκδοτο με τον Τοτό μπροστά στην τραγωδία αναρχίας και εγκληματικότητας που βιώνει η χώρα μας σήμερα με αυτούς τους άχρηστους και ανίκανους πολιτικάντηδες που έμπλεξε!

Ο καθένας στη σύγχρονη Ελλάδα της θολοπροοδευτικής "δημοκρατίας", τραγωδίας και συμφοράς, μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα με καλάσνικοφ, πιστόλια, βόμβες, σπαθιά και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας, να ληστεύει να επιτίθεται και να πυροβολεί όποιον θέλει, όποτε θέλει και όπου θέλει και οι κυβερνώντες συνεχίζουν να παίζουν το πουλάκι τους αδιάφορα... διαπιστώνοντας απλά ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατά 50%... Με διαπιστώσεις προσπαθούν να πατάξουν την εγκληματικότητα προφανώς!

Πότε ρε σαρδανάπαλοι καραγκιόζηδες θα κάνετε την οπλοφορία και οπλοκατοχή από πλημμέλημα κακούργημα;

Πότε θα επαναφέρετε την θανατική καταδίκη για τη ληστεία μετά φόνου και τη ληστεία εις βάρος ηλικιωμένων και ανήμπορων ανθρώπων;

Πότε η αστυνομία θα μπορέσει να πυροβολεί στο ψαχνό προτού ο ληστής πυροβολήσει πρώτος, σκοτώσει τον αστυνομικό για να αναστηθεί μετά και να έχει το δικαίωμα κατόπιν εορτής να απαντήσει;

Πότε θα πάψει η ατιμωρησία και πότε επιτέλους θα γίνει το ποινικό μας σύστημα αποτρεπτικό και όχι σωφρονιστικό αφού όλοι μας έχουμε διαπιστώσει περίτρανα ότι ο θολοπροοδευτικός σωφρονισμός και οι ποινές που χαϊδεύουν δεν αποδίδουν;

Πόσοι επιτέλους αθώοι πολίτες πρέπει να δολοφονηθούν για να ενδιαφερθείτε κάποτε;

-"Δύο αιματηρά περιστατικά που σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας απασχολούν τις αρχές οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Συγκεκριμένα, στις 19.20' νεαρός βουλγαρικής που έκανε ποδήλατο στην οδό Ορφέως 133 στο Βοτανικό δέχτηκε μια σφαίρα στο δεξιό καρπό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως είπε, είδε ένα τζίπ να τον πλησιάζει και άκουσε τον πυροβολισμό χωρίς να ξέρει για ποιο λόγο τον πυροβόλησαν.

Λίγο αργότερα, στις 20.04' ένας 57χρονος ελληνικής καταγωγής διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο από σφαίρα στην κοιλιά, από την οδό Θεσσαλονίκης 61 στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος βάδιζε στο δρόμο όταν κάποιος τον πυροβόλησε χωρίς να δει απο πού. Τα κίνητρα των επιθέσεων είναι άγνωστα, δεδομένου ότι οι παθόντες δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής ενώ ο δράστης αναζητείται."

-"Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη ληστεία που σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σαλαμίνα.

Οι δύο οπλισμένοι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα στη Λεωφόρο Ιπποκράτους 98, στις15:10. Ο υπάλληλος του ταμείου ενεργοποίησε το συναγερμό και μετά από λίγη ώρα στην περιοχή έφτασε ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο ένας αστυνομικός φέρει τραύματα στο πόδι, τον θώρακα και τη μέση, ενώ ο άλλος που είναι και πιο σοβαρά φέρει τραύμα στο πρόσωπο. Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι ληστές διέφυγαν με κλεμμένο όχημα-τύπου βαν, το οποίο και εντοπίσθηκε από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. δύο περίπου χιλιόμετρα από την Τράπεζα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών"

"Με τη ζωή του λίγο έλειψε να πληρώσει ένα ζευγάρι από τη περιοχή των Φαρσάλων σήμερα το πρωί. Δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες εισήλθαν στην αυλή κατοικίας στις 7 σήμερα το πρωί.

Η 62χρονη γυναίκα βγαίνοντας από το σπίτι της να δει τι συμβαίνει έγινε αντιληπτή από τους δράστες, οι οποίοι επιχείρησαν να την σύρουν έξω στο δρόμο.

Εκείνη τους ξέφυγε, έτρεξε να μπει μέσα στην oικία της στον σύζυγό της που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά μαζί της εισήλθαν και οι δράστες.

Με την απειλή όπλου, πιθανών καλάσνικοφ οι αδίστακτοι δράστες αφαίρεσαν από το ζευγάρι πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, επιταγές συνολικής αξίας 120.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και χρυσαφικά 3.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι ληστές οδήγησαν το ζευγάρι στο μπάνιο του σπιτιού όπου το έκλεισαν μέσα, φράζοντας την πόρτα με κάποιο έπιπλο.

Φεύγοντας προξένησαν φθορές στα ελαστικά των δύο Ι.Χ. που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία προκειμένου να μη τους κυνηγήσουν."


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου