Χρήστες OnLine

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Και στην Αγγλία εχουν αρχιδια : Συλλήψεις σε διαδήλωση κατά μουσουλμάνων μεταναστών

Μια μια οι χωρες που φιλοξενουν ισλαμιστες αλλοδαπους ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ εναντια στον φανατισμο και στην υποβαθμιση της ζωης που προξενουν οι φανατικοι μουσουλμανοι αλλοδαποι!



Εννέα συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από συγκρούσεις εκατοντάδων διαδηλωτών με την αστυνομία εχθές στην πόλη Luton της Αγγλίας.

Την πορεία, ενάντια στους μουσουλμάνους μετανάστες και την τρομοκρατικού τύπου συμπεριφορά τους, διοργάνωσε η Εθνικιστική οργάνωση March of England και πλαισιώθηκε από την επιτροπή πολιτών United People of Luton. Όπως μπορείτε να δείτε στο ενδεικτικό βίντεο, υπήρξε εντυπωσιακά μεγάλη αυθόρμητη προσέλευση πολιτών απ' όπου κι αν περνούσε η διαδήλωση, με πολλούς εφήβους, γυναίκες, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, που έβγαιναν απ' τα καταστήματα και τις pub και ενώνονταν με τους Εθνικιστές. Κύριο σύνθημα «Όχι ο νόμος της Σαρία στην Αγγλία» (και κάποια μη δημοσιεύσιμα).

Οι ταραχές ξέσπασαν όταν το πλήθος, κατευθυνόμενο προς το κέντρο της πόλης όπου ζει μεγάλος αριθμός πακιστανών μεταναστών, κατάφερε να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό και χρειάστηκε αστυνομικό ελικόπτερο για να κατευθύνει εκ νέου τις δυνάμεις ασφαλείας εναντίον του. Ένας πακιστανός ανέφερε ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο και μάτωσε η μύτη του. Οι 9 συλληφθέντες ανακρίθηκαν σήμερα για πιθανές εγκληματικές ενέργειες, επιθέσεις, αντίσταση κατά της αρχής και διασάλευση της έννομης τάξης.


Ένας εκ των διοργανωτών, ο οποίος φορούσε μπλούζα που έγραφε «Μην παραδίνεστε στην Αλ Κάιντα» δήλωσε: «Μετά την παρενόχληση των στρατιωτών μας, αποφασίσαμε πως δεν πάει άλλο με τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές. Η κοινότητά μας δέχεται φυλετική επίθεση τα τελευταία 10 χρόνια. Ένα τζαμί κάηκε πριν λίγες εβδομάδες και έγινε πρώτο θέμα σε όλες τις ειδήσεις της χώρας, όμως στην πόλη μας έχουμε πολύ συχνά εμπρησμούς εκκλησιών και δεν μιλά κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου