Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Η ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΧΙΣΜΕΝΟ" ΚΟΡΑΝΙ

Οι αναγνώστες γράφουν...

Μιά φοβερή αποκάλυψη έκανε πρίν απο λίγο (3μ.μ. Δευτέρα 1-6-09)στην εκπομπή :"ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ" του Αδωνι Γεωργιάδη στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ο πιστός Μουσουλμάνος, Κούρδος Ιστορικός κ. ALI KARDOYHO.

Κατήγγειλε ΕΥΘΕΩΣ όσους μιλούν για "σκίσιμο" του Κορανίου απο τον Αστυνομικό και κατηγόρησε τα κόμματα που παρότρυναν τους Μουσουλμάνους να κατέβουν στην Αθήνα και να κάνουν ζημιές. Γεγονός που εξέθεσε όλους τους φιλήσυχους Μουσουλμάνους που διαβιούν ειρηνικά με τους Ελληνες πολίτες. Το επίμαχο χαρτί που υποτίθεται ότι ήταν το Κοράνι και έγινε όλος αυτό ο σάλος, μπορεί να ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο ΕΚΤΟΣ απο Κοράνι. Και εξήγησε ο Αλή Καρδούχος (τον οποίο έχει επανειλημμένως φιλοξενήσει στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος:

1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.
2.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.
3.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.
4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.
5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.
6.Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι , πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ !! και μετά να το αγγίξουν.
7.Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.


Άρα το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός απο το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ.

Και ΤΩΡΑ ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ να πουν οι "ψευτοπροοδευτικοί" και"Αντιρατσιστές";; Κι εσύ Ρόμπα, ως γυναίκα, θα σου άρεσε να ζής σε μία μουσουλμανική χώρα, να κυκλοφορείς με μαντήλα, να μην μπορείς να έχεις εραστή, να σε λιθοβολούν αν τολμήσεις να μοιχεύσεις και να μοιράζεσαι τον άνδρα σου με άλλες τρεις γυναίκες; Επιτέλους, γιατί δεν λέτε τίποτα εσείς οι Ελληνίδες, όταν θα είσθε οι πρώτες που θα ζημιωθήτε αν κυριαρχήσουν στην Ελλάδα οι Μουσουλμάνοι;

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

(από σχόλιο αναγνώστη μας σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Το θέμα υπάρχει εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου