Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ!


Αγαπητοί κύριοι.

Το 2004 ήμουν υποψήφιος (τελευταίος κατά σειρά, τιμής ένεκεν) στο ευρωψηφοδέλτιο των Οικολόγων μετά από παρότρυνση των Γερμανών-Πράσινων, οι οποίοι με έφεραν σε επαφή με το ελληνικό κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.

Σήμερα, το Μάιο του 2009 και λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, θέλω να καταστήσω σαφές με αυτήν την επιστολή μου ότι όχι μόνο δεν στηρίζω το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων με επικεφαλής τον κύριο Τρεμόπουλο αλλά και είμαι κάθετα αντίθετος στις θέσεις του για τα εθνικά μας θέματα.

Με τιμή

Καθ. Γεώργιος Βυθούλκας

Αλόννησος, 30.5.2009

-----------------------------

Ο Γεώργιος Βυθούλκας είναι Επίτιμος Καθηγητής της Ιατρικής Ακαδημίας της Μόσχας (Academy of Medical Sciences), Καθηγητής στην Ιατρική Ακαδημία του Κιέβου και Συνεργάτης Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή της Χώρας των Βάσκων (2001-2004).

Το 1996 βραβεύτηκε με το Right Livelihood Award (γνωστό και ως Alternative Nobel Prize, www.rightlivelihood.org) για την προσφορά του στον τομέα της Ομοιοπαθητικής.

Το 2000 βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο της Ουγγρικής Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο της χώρας, για το έργο του στην ομοιοπαθητική επιστήμη.

To 1995 ίδρυσε στην Αλόννησο τη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής (www.vithoulkas.com). Με τη διδασκαλία του στην Ακαδημία αποτυπώνει τη σαραντάχρονη εμπειρία του στην Oμοιοπαθητική και αναλύει τη θεωρία του για τα επίπεδα υγείας. Από το 1980, οπότε διδάσκει στην Αλόννησο, μέχρι σήμερα, έχουν εκπαιδευτεί περίπου 5.500 γιατροί από 32 χώρες.

Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και βιβλίων. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες, ενώ τα άρθρα του έχουν αναρτηθεί στο PubMed και στο ScienceDirect.

Στην εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος-Larousse / Britannica, σε ένα τρίστηλο άρθρο, αναφέρεται ως «κορυφαίος ομοιοπαθητικός, από τους διασημότερους αναμορφωτές της Ομοιοπαθητικής κατά τον εικοστό αιώνα, αυτός που προσέθεσε νέα δυναμική στη θεραπευτική της Ομοιοπαθητικής επάνω σε επιστημονικές βάσεις».


Ο Γεώργιος Βυθούλκας έχει εκθέσει τις απόψεις του για την Ομοιοπαθητική στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου