Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

«Εγχειρίδιο σωστής συμπεριφοράς» προς τους μουσουλμάνους ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ.

«Εγχειρίδιο σωστής συμπεριφοράς» προς τους μουσουλμάνους ετοιμάζει να διανείμει στους αστυνομικούς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον Αγ. Παντελεήμονα και τα επεισόδια που ακολούθησαν.



Σύμφωνα με το Βήμα, στο εγκόλπιο θα υπάρχουν οδηγίες για την κράτηση μουσουλμάνων σε αστυνομικά τμήματα, για την είσοδο ενστόλων σε τζαμιά, για τον σεβασμό της νηστείας των αλλοδαπών και για άλλες ενέργειες που μπορεί -μια λανθασμένη κίνηση- να προκαλέσουν τη βίαιη αντίδρασή τους.


Μεταξύ άλλων, θα ζητείται από τους αστυνομικούς να μπαίνουν ξυπόλυτοι σε χώρους προσευχής μουσουλμάνων για να αποφευχθεί οποιαδήποτε προστριβή (χαχα ρε ειστε ζωα ποιος σκεφτεται αυτες τις μαλακιες, να βγει να τον δουμε) και να προσέχουν στους σωματικούς ελέγχους ώστε να μην αρπάζουν ή σκίζουν το Κοράνι ή χαρτιά που αφορούν προσευχές τους αλλά και φυλακτά τους.


Ακόμη, θα υπάρχει ενημέρωση για την ανάγκη προσευχής των μουσουλμάνων τέσσερις-πέντε φορές την ημέρα και η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταράσσεται και θα ζητείται να μην αφαιρείται η μαντίλα που φορούν οι γυναίκες.


Την κατάρτιση του εγχειριδίου ανέλαβε ο Κλάδος Ασφαλείας και Τάξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από εντολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χρήστου Μαρκογιαννάκη.


Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ


Κόλλησε το σχέδιο Ασπροπύργου ( εμ τι θα εκανε σιγα μην προχωραγε με τα ζωα που πουλανε την χωρα καθημερινως )


Την ίδια ώρα, το σχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΛΑΣ για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο δείχνει να ναυαγεί. Σε νεώτερο έγγραφό της η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου αναφέρει τόσο ότι θα ανακύψουν κωλύματα με αποχαρακτηρισμούς γειτονικών δασικών εκτάσεων όσο και ότι υπάρχουν άλλες κτιριακές ελλείψεις.


Για το λόγο αυτό εξετάζονται εναλλακτικές προτάσεις για να βρεθούν άλλοι χώροι παραμονής προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των αλλοδαπών χωρίς άδεια παραμονής που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.



http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019546&lngDtrID=244

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου