Χρήστες OnLine

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

"Xαμός στο Μοναστηράκι απο αλλοδαπούς και το παραεμπόριο"



"Σήμερα είχα πάει στο μοναστηράκι και πάθαμε σοκ από τους παπατζήδες, τους μετανάστες που κάνουν παρ-εμπόριο, του επαίτες που κάθε πέντε λεπτά περνάνε από το τραπέζι υπό της ευλογίες των αστυνομικών ,δημοτικών και μη.

Κάνουν 1-2 βόλτες, κρύβονται όλοι οι παραπάνω στα στενά και μόλις περάσει η περίπολος τότε ξανά τρέχουν να πιάσουν τα στέκια τους.

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στον εμπορικότερο και διασημότερο δρόμο της Ελλάδος. Μιλάω για την οδός Ερμού που έχει μετατραπεί σε λαθρομενταστοπάζαρο. Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις, με κλεμμένα κινητά, μαϊμούδες προϊόντα και κίνδυνο κάθε φορά που τρέχουν με τους σάκους στην πλάτη να παρασύρουν εγκύους, παιδιά και ηλικιωμένους.

Ρωτώ λοιπόν τον Κύριο Χρυσοχοίδη και τον Κύριο Κακλαμάνη.... γιατί ΠΟΤΕ δεν τους πιάνει η αστυνομία? Γιατί δεν κατασχέτουν όλα τα παράνομα προϊόντα που κυκλοφορούν? Οι αστυνομικοί (δημοτικοί και μη) πως ανέχονται να τους κοροϊδεύουν και υποβαθμίζουν όλοι αυτοί και να τους κάνουν ρεζίλι στα μάτια των πολιτών? Όλη αυτή η παραοικονομία και η κατάχρηση πότε θα λάβει ΤΕΛΟΣ?

Ο κύριος Κακαμάνης μας δουλεύει όλους? Γιατί πληρώνουμε δημοτικές αστυνομίες και δημοτικά τέλη? Για να μην μπορούμε να προχωρήσουμε στην Ερμού?
Ο Κύριος Χρυσοχοίδης δεν μπορεί να παρουσιάσει ένα σχέδιο ώστε να σταματήσουν όλους αυτούς τους απατεώνες?

Και οι Έλληνες πήγαν μετανάστες αλλά δουλεύανε στα πιάτα και στα ορυχεία και όχι στα φανάρια και στους δρόμους πουλώντας αφορολόγητα και απατεωνίστικα...

Σε αυτή την χώρα τελικά θα εφαρμοστεί κάποιος νόμος? Οι αστυνομικοί θα κάνουν τους ελέγχους που είναι μέσα στις αρμοδιότητες τους? Η δημοτική αστυνομία πότε θα κάνει αυτό που πρέπει? Όλοι οι υπόλοιποι γιατί κάνουμε την δουλειά μας?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

σχολιο Αφυπνισης : τι απάντηση περιμένεις? ξεπουλημένοι ήταν μια ζωη και όσο ο Ελληνας καθεται σαν προβατο, αυτα θα του τα κάνουν συνέχεια. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ . ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ!


1 σχόλιο:

  1. μπορουμε να κανουμε κατι πολυ απλο,να καταθε
    σομε ολοι οι ελληνες ολα τα φορολογικα μας βιβλια και αδειες λειτουργιας των καταστηματων μαςκαι θα δουλευουμε οπως οι
    λαθρομεταναστες επισης δεν θα ξανακανουμε φορολογικη δηλωση.Και ετσι θα ημασται ολοι
    ισοι.Για σκεφτητετο και να το ωργανωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή