Χρήστες OnLine

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Τελικά δεν...κοιμούνται στο Υπουργείο Εξωτερικών:ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΤΟ YOUTUBE!!!

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ "ΕΧΘΡΟΥΣ" ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΑΝΤΙ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!-ΑΞΙΟΣ Ο...ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ!!

Την Τρίτη ανεβάσαμε ένα βίντεο στο Κανάλι μας στο Youtube με τίτλο "ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ:Η...ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ!".

Με έκπληξη σήμερα,είδαμε ότι είχε κατέβει,με την αιτιολογία της "καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων",καταγγελία που είχε προέλθει από το Dora WebTV (δείτε την εικόνα αριστερά) !!!Βλέποντας το βίντεο,διαπιστώσαμε ότι ΜΟΝΟ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 6,5 ΛΕΠΤΩΝ (!!!) ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ!

Παόλα αυτά,ανεβάσαμε ξανά το βίντεο με ορισμένες τροποποιήσεις,αφαιρώντας το "επίμαχο" σημείο.



Τα ερωτήματα όμως που προκύπτουν,πολλά:

-ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ;ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ;

-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;

-ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;

Βέβαια,για να είμαστε δίκαιοι,η ενέργεια αυτή έχει και τα θετικά της:ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ...ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ" ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE!!!

Συγχαρητήρια...άξιος ο μισθός σας!!!


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου