Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ....


...ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΥOUTUBE.... ΑΣ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΣΑΜΙΚΟ ΤΩΡΑ.... ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ.




Ποιος είναι ο εικονιζόμενος δίπλα στον Μαλακεδόνα Βοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου; Είναι ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως "ευρωπαίος ελληνόφωνος αριστερός δικηγόρος" Γιάννης Κωνσταντίνου και να προσθέσω επίσης πως σύμφωνα με το σύντροφό του που αυτοπροσδιορίστηκε, «όπως όλοι τους» (έτσι είπε ακριβώς και δείτε το βίντεο κάτωθεν), ως άεθνος, άθεος και άπατρις, επίσης!

Και αυτό δε θα έλεγε και πολλά αν ο τύπος ήταν μπακάλης, αλλά ο κύριος αυτός υπήρξε υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στις τελευταίες εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος, ο οποίος μάλιστα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο δεύτερο γύρο των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με ποσοστό 37% και αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα μέσα στον ΔΣΘ.. (37% ναι καλά διαβάζετε, οι γραικύλοι και οι εφιάλτες είναι πολλοί στην Ελλάδα.. και μόνο στην Ελλάδα…).


Ο Γιάννης Κωνσταντίνου πρώην ΣΥΝασπιστής και δηλωμένος ως «ανεξάρτητος» στις τελευταίες εκλογές του ΔΣΘ, κατά πληροφορίες μας, τον στήριξε η ομάδα Mπίστη του ΠAΣOK, ο Mανώλης Λαμτζίδης που τον στηρίζει με τη σειρά του ο ΣYPIZA και φυσικά ποιος άλλος από τους.... ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ του Τρεμόπουλου όπως ο ίδιος ο Γ. Κωνσταντίνου είχε δηλώσει και τον βλέπετε και στο βίντεο μαζί τους... Δείτε το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας προς το τέλος της σελίδας (κλικ εδώ) καθώς και στην ίδια τη σελίδα των Οικολόγων Πράσινων.... (κλικ εδώ)


O Γ. Κωνσταντίνου, λοιπόν, ήταν ένας από αυτούς που παρουσίασαν το δυσώνυμο «μακεδονικό αναγνωστικό» των φιλοσκοπιανών του «Oυρανίου Tόξου» και του γνωστού Nακρατζά, στην αίθουσα του Eργατικού Kέντρου Θεσσαλονίκης, πριν από δύο περίπου χρόνια.


Tότε, ως ομιλητής, καθισμένος μάλιστα δίπλα στον μαλακεδόνα Bοσκόπουλο του Ουράνιου Τόξου (δείτε το βίντεο), δήλωσε, αποποιούμενος την εθνική του ταυτότητα, ότι είναι απλώς «ένας ευρωπαίος ελληνόφωνος αριστερός δικηγόρος»! Θεώρησε μάλιστα «μεγάλη πρόοδο» την έκδοση του «μαλακεδονικού αναγνωστικού» και εξέφρασε τη λύπη του που το ελληνικό κράτος δεν προχώρησε σε αναγνώριση, προβολή και διάδοση της βλάχικης γλώσσας, αφού ο ίδιος, όπως είπε, προέρχεται από βλαχόφωνη οικογένεια!

Στην συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε και σε μία μεγάλη απρέπεια, «καρφώνοντας» τον κ. Aλέξανδρο Γιοσμά, που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τα όσα ανθελληνικά ακούγονταν στην αίθουσα, λέγοντας από μικροφώνου ότι αυτός ήταν ο γιος του «δολοφόνου του Λαμπράκη, Ξενοφώντος Γιοσμά» λες και υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Φαίνεται πως ξέχασε τον ληστή τραπεζών υιό του Βούτση του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ....

Xαρακτηριστικό του μίσους του εναντίον κάθε τινός ελληνικού, είναι και το ότι επέλεξε στην ιστοσελίδα της δικηγορικής παρατάξεώς του την κατάληξη eu, αντί του gr (http://www.ananeotiki.eu/)!


Φυσικά θα πρέπει να προβληματίσει τους έλληνες πολίτες αλλά και τους δικηγόρους της Ελλάδος πως είναι δυνατόν η Ελλάδα μας να φιλοξενεί τους περισσότερους Εφιάλτες από κάθε άλλη χώρα πάνω στον πλανήτη, οι οποίοι μάλιστα προσπαθούν με νύχια και δόντια να ανέλθουν στην εξουσία σε όλους τους θώκους της κοινωνίας μας.

Κάτι συμβαίνει με τη χώρα μας και θα έπρεπε ήδη να έχετε ξυπνήσει προ πολλού…. Αλλά που να ξυπνήσετε εσείς, όταν οτιδήποτε και να σας πλασάρουν τα ΜΜΕ της Κόκκινης Χούντας, τα τρώτε αμάσητα…..

Το ξεβράκωμα θα συνεχιστεί...


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_7306.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου