Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Μέσω της ενορχήστρωσης ταραχών οι προβοκάτορες των Λαθρομεταναστών εκβιάζουν τον Ελληνικό λαό









Φυσικά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι πατρόνοι των λαθρομεταναστών οργανώνουν προβοκάτσια για να πετύχουν αυτά που θέλουν. Το αίτημα που θέλησαν να προωθήσουν αυτήν την φορά είναι η δημιουργία Μουσουλανικού τέμενους.

Το αντίτυπο του Κορανίου που έιναι η πέτρα του σκανδάλου, απεδήχθει ότι ήταν το πριτύλιγμα μέσα στο οποίο ο Σύριος έκρυβε μερικές σελίδες με Αραβική γραφή σε κακή κατάσταση που εικάζεται ότι ήταν απόσπασμα από το Κοράνι! Ο αστυνομικός θέλοντας να ελέγξει για ναρκωτικά, άνοιξε το περιτύλιγμα!!! Φυσικά τα δαιμόνια μυαλά των αντιρατσιστών Μη Κυβερνητικών οργανώσεων όπως του Θανάση Κούρκουλα (Απελάστε τον Ρατσισμό), του γνωστού και μη εξαιρεταίου Πέτρου Κωσταντίνου (Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο) κ.α. σε συνεργασία με τους αλλοδαπούς συνεργάτες τους, θεώρησαν σωστό να κατασκευάσουν ένα επεισόδιο για να οδηγήθούμε και πάλι σε ταραχές την πρωτεύουσα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το περιστατικό διαδώθηκε με απίστευτη ταχύτητα, με τις πρώτες διαδηλώσεις να λαμβανουν τοπο λιγες μονο ωρες μετο το "συμβαν". Αυτό υποδεικνύει οργάνωση από κεντρικό φορέα. Ο κεντρικός αυτός φορέας είναι οι Αριστερές και χρηματοδοτούμενες από το κράτος ΜΚΟς που ελέγχουν τους λαθρομετανάστες.


Εύγε στην Ελληνική αστυνομία και ιδιαίτερα τους άνδρες της ομάδας Δ και ομάδα Ζ για την έγκαιρη επέμβαση τους και τις προσαγωγές. Δυστυχώς οι ξεπουλημένοι πολιτικοί τους έχουν προδώσει, καθώς επίσης και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Οι άνδρες της αστυνομία γνωρίζουν καλά ότι εφόσον δεν υπάρχει πρωτόκολο επαναπροώθησης, οι λαθρομετανάστες θα αφεθουν σχεδόν όλοι ελέυθεροι! Αυτό το γνωρίζουν και οι λαθραίοι. Τελικά στην σημερινή Ελλάδα, το να είσαι παράνομος σου επιτρέπει να είσαι υπεράνω του νόμου!


Τέλος Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει καλά ότι εάν ακολουθηθεί η παθητική στάση του περασμένου Δεκεμβρίου, η κατάσταση θα οδηγηθεί στα ίδια και ίσως χειρότερα γεγονότα. Δεν υπάρχουν λοιπόν περιθώρια για οληγορίες και ευγένειες.



ΤΑ ΜΜΕ:


Ευτυχώς αυτή την φορά τα τηλεοπτικά κανάλια ήταν πιο αντικειμενικά και κάποια είδα την πλάνη. Επίσης το τηλεοπτικό δελτίο του ΑLTER έδειξε για πρώτη φορά την παθητική στάση της ΕΛ.ΑΣ που για 40 λεπτά ανέχτηκε την επιθετικότητα των λαθρομεταναστών. Αυτά για τα περί αστυνομικής βίας που προαγανδίζουν ορισμένοι!


Εξαίρεση αποτελεί και πάλι το προπαγανδιστικό κάναλι του ΣΚΑΙ το όποίο ήταν καλά πληροφορημένο για τα αιτήματα των λαθραίων και έτοιμο να τα προβάλει:

Άμεσα έτυχε ο ΣΚΑΙ να βρει τον Κούρκουλα για να κάνει δηλώσεις με τις σειρήνες να ηχούν ακόμα στο περιθώριο της τηλεφωνικής του γραμμής!


http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=100712

Το τηλεοπτικό δελτίο μέσω του Πάσχου Μανδραβέλλη συνέχισε την προπαγάνδα!

Ενώ όλοι μετέδιδαν πως λαθρομετανάστες διαδηλώνουν κατά του υποτιθέμενου περιστατικού με το Κοράνι, στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η διαδήλωση ως η "πρώτη διαμαρτυρία μουσουμάνων μεταναστών για το Μουσουλμανικό τέμενος". Το κοράνι μπήκε σε δεύτερη μοίρα.

Το Ρεπορτάζ συνόδευαν δηλώσεις του Προέδρου της ΛΑΘΡΑΙΑΣ Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα.


Ο Μανδραβέλης έκανε αναφορά στην παραβίαση των δικαιώματων των λαθραίων από το Ελληνικό κράτος δίχως να κάνει αναφορά στην μια και μοναδική τους υποχρέωση: ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=100716

Πάσχο, συσσωρευμένη οργή υπάρχει από τους Έλληνες! Σύντομα όπως λες θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αλλά όχι αυτών που φαντάζεστε! Και η ξανθιά παρουσιάστρια καλά θα κάνει να λέει πιο πειστικά τις γραμμές της περι κινδύνου τρομοκρατίας με τα οποία προσπαθείτε να τρομοκρατήσετε τον κόσμο.

Ο Ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται κύριοι! Οι φοβέρες σας μόνο οργή προκαλούν!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/05/blog-post_23.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου