Χρήστες OnLine

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Το μανιφέστο του υπουργού "επαναστάτη"



Το Crimes on air σας αποκαλύπτει τα λόγια δια στόματος Παπουτσή: "Εδώ Πολυτεχνείο ... εδώ Πολυτεχνείο σας ομιλεί ο σημερινός  υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ως παλιός ... συναγωνιστής σας καλεί να παραδώσετε τα όπλα σας". Αυτό ήταν το κάλεσμα που έκανε από την βουλή ο κ. Παπουτσής με αφορμή συζήτηση, για τις τελευταίες συλλήψεις στο μέτωπο της τρομοκρατίας. Ο υπουργός θυμήθηκε την "γενεσιουργό αιτία" και ως υπουργός ενός διεφθαρμένου και άδικου κράτους, έδειξε ... κατανόηση. 
 
Διαβάστε τι είπε αλλά να είσαστε καθιστοί ...   
 
"Θα τους έλεγα -είπε ο κ. Παπουτσής- να αφοπλιστούν. Να αφήσουν τα όπλα. Να αφήσουν τη βία. Γιατί η ζωή είναι δική τους. Η ελπίδα είναι μπροστά. Μπορούν να κερδίσουν τη ζωή μέσα από τη συνολική προσπάθεια. Μέσα από τις ατομικές δεξιότητες του καθένα. Μπορούν με την αγάπη και τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς τους να κερδίσουν ένα καλύτερο μέλλον. 
 
Και η κοινωνία, η πολιτεία, είναι εδώ ακριβώς για να βοηθήσει εκείνους , όπως είναι εδώ για να βοηθήσει ολόκληρη την ελληνική νεολαία.
Όσους έχουν στην κατοχή τους όπλα προετοιμαζόμενοι για την «επανάσταση», θέλω να τους καλέσω ευθέως να αφήσουν τα όπλα και τα εκρηκτικά
 
Να βασισθούν στη δύναμη των ιδεών και στις αξίες του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Να γνωρίσουν την αξία του οργανωμένου πολιτικού αγώνα, που μπορεί να εκφράσει κοινωνικές δυνάμεις και να δώσει ώθηση στην κοινωνία. 
 
Τους καλώ να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα που νομοτελειακά τους οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα, τους οδηγεί στη διασύνδεση και στην εξάρτηση από το οργανωμένο έγκλημα και τελικά στην απομόνωση και την καταδίκη της κοινωνίας". 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου