Χρήστες OnLine

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 150 ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ --->>>



Όταν η οργή ξεχειλίσει θα τους πάρει όλους η μπάλα... Όχι μόνο το ίδιο το καθεστώς αλλά και τους εκφραστές του και τα τσιράκια του που σαν αρκούδες χορεύουν στο ρυθμό που τους βαράει το ντέφι η εξουσία των νενέκων και των διεφθαρμένων.

Το in.gr του συγκροτήματος (που οι εφημερίδες του άλλαξαν όνομα μετά την κατοχή με δικαστική απόφαση για να κυκλοφορήσουν ξανά επειδή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς*) βλέπουν συγκέντρωση 150 Αιγυπτίων στην Αθήνα:

Συγκέντρωση συμπαράστασης πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από την αιγυπτιακή πρεσβεία στη Βασιλίσσης Σοφίας από την αιγυπτιακή κοινότητα της Αθήνας. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα ενάντια στο καθεστώς Μουμπάρακ, εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους Αιγύπτιους που συμμετέχουν στη σημερινή πορεία του ενός εκατομμυρίου στο Κάιρο. Λόγω της συγκέντρωσης παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών.

Αλλά... βλέπουν τους 150 Αιγυπτίους στην Βασιλίσσης Σοφίας και ΕΚΡΥΨΑΝ με άνωθεν εντολή, τους 10.000 Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί στον ίδιο δρόμο το προηγούμενο Σαββάτο... Αυτή είναι η δημοσιογραφία του καθεστώτος. Άδικη, κατευθυνόμενη, αργυρόνητη, ξεφτιλισμένη... Και είναι οι "υπηρετούντες" αυτήν, το ίδιο ένοχοι με την μεγάλη Συμμορία που ρήμαξε την Πατρίδα. Από το ίδιο τσουκάλι τρώνε άπαντες!


* Πρόκειται για τις εφημερίδες "Ελεύθερο Βήμα" και "Αθηναϊκά Νέα" που καταδικάστηκαν από δικαστήριο δοσιλόγων για συνεργασία με τον κατακτητή και για να ξανακυκλοφορήσουν μετά την απελευθέρωση μετέτρεψαν τις ονομασίες τους σε "το Βήμα" και "τα Νέα"... διακριτικούς τίτλους που χρησιμοποιούν εως και σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου