Χρήστες OnLine

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ... ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΕΔΕΣΣΑ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΙΔΙΑ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!








...
Τραβηγμένες από το ίδιο σημείο οι παραπάνω φωτογραφίες δείχνουν το πραγματικό μέγεθος της πορείας που εξελίχθηκε εχθές στους δρόμους της Έδεσσας.

Η συγκλονιστική παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών στην Έδεσσα, αλλά και το αγκάλιασμα από τον ντόπιο πληθυσμό σημάδεψαν με τον καλύτερο τρόπο την χθεσινή αγωνιστική κινητοποίηση δίνοντας συνάμα το στίγμα της μορφής και της έντασης του αγωνα που θα ακολουθήσει.


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Πέρα από κάθε προσδοκία και σε μιά μέρα που οι καιρικές συνθήκες μόνο ανοιχτές κινητοποιήσεις δεν ευνοούσαν, το κάλεσμα της περιφερειακής οργάνωσης Μεκεδονίας της "Χρυσής Αυγής" αγκαλιάστηκε θερμά από εκατοντάδες νέους στην πλειοψηφία τους εθνικιστές, αλλά και από τους Εδεσσαίους που υποδέχτηκαν θερμά και με ενθουσιασμό την πρωτοφανή για την πόλη τους κινητοποίηση.

Στις μία το μεσημέρι κι από διάφορες πόλεις της Μακεδονίας, συγκεντρώθηκαν έξω από την Νομαρχία τουλάχιστον 300 Εθνικιστές οι οποίοι μιά ώρα αργότερα ξεκίνησαν πορεία προς τα αποκλεισμένα από ισχυρές μεταφερόμενες αστυνομικές δυνάμεις γραφεία των ντόπιων συνεργατών της Νέας Τάξης, υπολείμματα των Βούλγαρων κομιτατζήδων που τώρα το παίζουν... Μακεδόνες.

Η πορεία των Εθνικιστών που κάθε στιγμή μεγάλωνε αφού περαστικοί και θαμώνες των γεμάτων "καφέ" της πόλης έμπαιναν διαρκώς μέσα, στάθηκε στο σημείο αυτό και με προειδοποιητικά συνθήματα έστειλε το μήνυμα σ'όσους νομίζουν ότι μπορούν να υποσκάπτουν την εθνική μας κυριαρχία, να ασελγούν απέναντι στην ιστορία μας, να προπαγανδίζουν σε βάρος της Πατρίδας και να κυκλοφορούν με άνεση και χωρίς συνέπειες αναμεσά μας. Λάθος τους...

Η πορεία των Εθνικιστών κατευθύνθηκε προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και συγκροτημένα μετά από τους χαιρετισμούς, επέστρεψαν με τον ίδιο παλμό και ενθουσιασμό στην Νομαρχία, γεμίζοντας τον αέρα και τους δρόμους της Έδεσσας από Πατρίδα, επεφημούμενοι και καταχειροκροτούμενοι από απλούς πολίτες που δήλωσαν ευθαρσώς με ποιανού το μέρος βρίσκονται σε αυτόν τον ΠΟΛΕΜΟ που ξεκινάει για την Μακεδονία μας!




Τα φίδια στις τρύπες τους...




ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ..."!

ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Την ώρα που η πορεία περνούσε από τους κεντρικούς δρόμους της Έδεσσας δίπλα σε καφενείο που συχνάζουν Ουρανιοτοξίτες ανθέλληνες πράκτορες ,διαδραματιζόταν το παρακάτω περιστατικό

Κάτοικος της περιοχής γνωστός για την δράση του με το Ουράνιο Τόξο διαπληκτιζόταν με τον 25χρονο γιό του...ο λόγος...ο νεαρός ήθελε να συμμετέχει στην πορεία των Εθνικιστών! Ο πατέρας έξαλλος προσπαθούσε να τον εμποδίσει αλλά ο 25χρονος ήταν αμετάπειστος... κάποια στιγμή ο καυγάς άναψε φτάνοντας στο σημείο ο πατέρας να λέει στον γιο πως αν πάει στην πορεία να τον ξεχάσει και αυτόν και το σπίτι! αποτέλεσμα... ο γιός βγήκε από το καφενείο, πήρε μια εφημερίδα της Χρυσής αυγής που μοίραζαν νεαροί Εθνικιστές την έβαλε επιδεικτικά στην πίσω τσέπη του παντελονιού και μετά ξαναγύρισε μπροστά από το καφενείο φωνάζοντας "Κόψε τον λαιμό σου, εγώ θα πάω γιατί είμαι Έλληνας"....και ακολούθησε και αυτός το γαλάζιο ποτάμι των Εθνικιστών που φώναζε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και για την προκλητικότητα των φιλοσκοπιανών του Ουράνιου Τόξου.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου