Χρήστες OnLine

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Τα κατάφεραν!

Έκαναν τον Έλληνα να χάσει την αξιοπρέπειά του, τον καταρράκωσαν οικονομικά μπάζοντας 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και έπεται συνέχεια. Τ’ ακούς Άφρα του Ιμπραήμ που σ’έβαλε ο Βούγιας στο υφυπουργείο για να εξαθλιώσεις ακόμα περισσότερο τον Έλληνα; Μόνο που στη Συρία ούτε από το Penthouse θα τα κονομούσες… ούτε από υφυπουργεία… άλλα θα κανες για να μην ψωμολυσσάς…

Κι ήλθε τώρα κι ο Λοβέρδος να μας πει ότι κόβει κουπόνια εκπτωτικά (κλικ εδώ) για τους ανέργους… Πρώτα μας εξαθλίωσαν, μας ποδοπάτησαν, μας ισοπέδωσαν, μας έβαλαν στη γωνία, μας εξίσωσαν με τον Τρίτο Κόσμο αφήνοντάς τον κάθε τυχάρπαστο να περάσει τα σύνορα, παίρνοντας τις δουλειές μας, μπάζοντας μέσα τα ταμεία που πληρώναμε χρόνια, ασφαλίζοντας τον κάθε Σομαλοαβγανό με το δικό μας υστέρημα, μετατρέποντας τα σπίτια μας σε φρούρια για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε, μετέτρεψαν την Ελλάδα μας σε Ισλαμαμπάντ και έχουν το θράσος να μας μιλούν και για κουπόνια της ντροπής….

Αφού πρώτα μας έκαναν κιμά το μυαλό με το επίδομα φτώχειας που είναι 200 και 300 ευρώ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, μιλώντας εδώ κι ένα μήνα κάθε μέρα στα κανάλια, ποιος το παίρνει, ποιος δεν το παίρνει, κάθε μέρα άλλαζαν τα δεδομένα για τα ψίχουλά τους τα οποία θα δοθούν ανά εξάμηνο – τα μισά μετά τον Ιούνη- έκαναν τον Έλληνα να ντρέπεται που έχει αυτούς τους τυχάρπαστους να τον κυβερνούν και να του πετούν στη μούρη ένα ξεροκόμματο από τα δις που του έχουν κατακλέψει, να του αρπάζουν τη περηφάνια του, να τον καταντούν επαίτη στους άρπαγες του δημοσίου χρήματος, του χρήματος δηλαδή που του χρωστούν και το νέμονται κατά βούληση.

Σύντομα θα ανακοινώσουν και συσσίτια με προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες…κι ότι περισσέψει θα το πετούν σε εμάς… να μου το θυμηθείτε…

Το φτού σας ξεφτίλες δεν είναι ούτε για τα ψωροκουπόνια σας, ούτε για το επίδομα της ντροπής…

Είναι γιατί αφαιρέσατε από τους συμπατριώτες μου το δικαίωμα να περπατούν με το κεφάλι ψηλά ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ!

ΠΗΓΗ: HeLLeNiCReVeNgE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου