Χρήστες OnLine

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ:ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ του Πασοκ "ενοχλούνται" από τα άρματα μάχης στις παρελάσεις και τα πανε για καταργηση!


Κ αλώς τα δεχτήκαμε:

"Μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων θα μετέχουν στο εξής στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές.

Για το ζήτημα ο υπουργός ενημέρωσε τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια."


Πηγή.



Απαγορεύει λοιπόν στα μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού να παρελάσουν,επικαλούμενοι μεγάλο κόστος!!!Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος εδώ κι εκεί δεν ενοχλεί τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του Πασοκ,αλλά τους...μάραναν οι δύο ετήσιες παρελάσεις!!!

Τα άρματα μάχης,που προκαλούσαν τον ενθουσιασμό μικρών και μεγάλων,Ελλήνων και ξένων τουριστών,απαγορεύονται!!!Βλέπετε,ο ραγιάς δεν πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για τίποτα,ενώ και οι παρελάσεις σιγα-σιγά θα ατονήσουν και θα καταργηθούν εντελώς,προκειμένου να μην προσβάλλονται από αυτές και οι "νέοι Έλληνες" από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής!

Αλήθεια,η στρατιωτική ηγεσία τι λέει για όλα αυτά;Ο Πρόεδρος-γλάστρα της "Δημοκρατίας";ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ;ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ;

ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου