Χρήστες OnLine

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΣΣΑ κα ΘΑΛΕΙΑ


Ανέθεσαν την «εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων», στην ειδική στον « Εθνοκεντρισμο, τον Ρατσισμό, και την ένταξη των Μειονοτήτων», Θάλεια Δραγώνα, για να τα κάνει «αχταρμά» με τα «πακιστανοελληνόπουλα» και τα «αλβανοελληνόπουλα», με υπουργό την κύρια Διαμάντω Μπιλντερμπερκ.


-Το δίδυμο του θανάτου της ελληνικής εκπαίδευσης.
-Για αυτό κατήργησαν το «Εθνικής Παιδείας»


Τόσες μέρες, «έψαχναν», για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει βασικό πτυχίο αλλά είναι καθηγήτρια!
Πρέπει να είναι, από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!!! αφού κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία, που πήρε από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία)!

Αν στις Εκλογές η Νέα Δημοκρατία ή το ΠΑΣΟΚ κατέβαζαν σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας την διάσημη πλέον «Ελληνίδα ιστορικό», Μαρία Ρεπούση, είναι βέβαιο ότι θα ξεσπούσε σάλος και χιλιάδες ψηφοφόροι θα απέφευγαν να ψηφίσουν την Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ γι΄ αυτή και μόνο την επιλογή τους…

Στην πραγματικότητα με τη Θάλεια συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο, αλλά ελάχιστοι το έχουν πάρει χαμπάρι:
Μπροστά στη Θάλεια Δραγώνα, που κατά σύμπτωση είναι τώρα η σύζυγος του παιδικού φίλου του κ. Κώστα Σημίτη, συνταξιούχου καθηγητή στο London School of Economics Νίκου Μουζέλη, η Μαρία Ρεπούση, φαντάζει σαν σκληρή εθνικίστρια.

Η Θάλεια είναι 100 φορές Ρεπούση.

Αυτή έχει σαν αποστολή την καταστροφή της « εθνικής» παιδείας, και την δημιουργία του πολυεθνικού πολύ-πολιτιστικού εθνομηδενιστικού σχολείου. Είναι πνευματική μέντορας του αφελληνισμού της παιδείας και μεγάλη προστάτιδα της κάθε κυρίας Στέλλας .
Είναι ο «πολιορκητικός κριός», για την επιβολή του καθεστωτικού εθνομηδενισμού στην εκπαίδευση, ώστε να αφανιστεί η ελληνική συνείδηση στις επόμενες γενιές.



πηγη

Διαβάστε και τα παρακάτω αρθρα για να καταλάβετε πλήρως τι γίνεται πίσω απο τις πλατες των Ελληνων.. και πως προσπαθούν να δηλητηριάσουν οι αριστεροι τα μυαλα των μικρών παιδιών, με τα ψέματα και την προπαγάνδα στα σχολεία!!!

ΕΞΩ ΤΩΡΑ Η ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΣΣΑ κα.ΘΑΛΕΙΑ (2)


Παράνομα έκαναν καθηγήτρια την κυρία Θάλεια Δραγώνα


Κλάσεις προοδευτικότερη της Μαρίας Ρεπούση η νέα βουλευτίνα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ αντιρατσίστρια καθηγήτρια Θάλεια Δραγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου