Χρήστες OnLine

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η μεγάλη του Indymedia σχολή!

indymedia1

Είναι η αγαπημένη των αναρχικών, των δημοσιογραφίσκων, παραγόντων του τόπου, πολιτικών. Ο αξιωματικός της Αστυνομίας κύριος Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δήλωσε πριν από καιρό ότι αυτός κι η υπηρεσία του “το υποστηρίζουν”. Το ίδιο αφήνει να εννοηθεί κι ο Χρυσοχοϊδης, καθότι “αυτός κυνηγάει τους χούλιγκαν” ενώ έχει “φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές” κι αφού το indymedia αποτελεί πηγή… πληροφόρησης, σιγά μην το πειράξει. Με μπαμπά τον Soros, και σπίτι το Πολυτεχνείο, το athens indymedia μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει τις βάσεις ενός πανίσχυρου μηχανισμού ενημερώσης. Εδώ βεβαίως κάτι πάει στραβά. Η συνέπεια της ανταπόκρισης σε συγκεντρώσεις τύπου “gay parade” δεν ήταν εξίσου υπαρκτή σε άλλες σημαντικότερες περιπτώσεις..


Κι αυτό διότι, τα μαξισταριά κι ο κάθε λογής αναρχικός αστός, ψάχνουν εναγωνίως να βρουν κάποιον ήρωα. Ακριβώς. Οι δήθεν ιδεολογίες της “εξίσωσης των ανθρώπων” ψάχνουν με παλιομοδίτικο τρόπο για ήρωες ώστε να αιτιολογήσουν τον ανύπαρκτο αγώνα τους. Ασπαζόμενοι εμετικών απόψεων, που συγχρονίζονται απόλυτα με τους κανόνες της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, ας δούμε τις φετινές τους “επιτυχίες” που αποδεικνύουν πόσο γραφικοί, τυχοδιώκτες και γελοίοι φαντάζουν


Κουνταρδάς: Συνελήφθει, φυλακίστηκε, κι άρχισε ένας μαραθώνιος αλληλεγγύης στο πρόσωπό του, ο ίδιος έκανε δήθεν απεργία πείνας επί ολόκληρες εβδομάδες, κι όταν τελικά αποφυλακίστηκε, καθώς το επιθυμούσε και γι’ αυτό “απεργούσε”, την επόμενη μόλις μέρα παραδόθηκε στην αστυνομία πάλι από μόνος του και δήλωσε ότι συμμετείχε σε προ ετών ληστεία και δολοφονία. Τελικά ο “ήρωας Νίκος Κουνταρδάς” έγινε για λίγο Ν.Κ. και μετά εξαφανίστηκε.


Κούνεβα: η αλλοδαπή καθαρίστρια και συνδικαλίστρια που δέχτηκε άνανδρη επίθεση από αλβανούς μαφιόζους θεωρήθηκε ως θύμα “κρατικής” και “ρατσιστικής” επίθεσης. Καμία σχέση βεβαίως η συγκεκριμένη εργαζόμενη γυναίκα με τα ρεμάλια που τρώνε τα λεφτά των πλούσιων γονέων τους. Το πρώτο “ηλεκτροσόκ” ήταν η δήλωσή της ότι τα έθνη πρέπει να επιστρέψουν στις παραδόσεις τους για να επιβιώσουν. Πριν λίγες μέρες εξάλλου, στον αγαπημένο δημοσιογράφο των αναρχικών και διεθνιστών Σταύρο Θεοδωράκη, είπε πολύ ευγενικά ότι δεν συμφωνεί με τις μεθόδους τους και τις καταστροφές των περιουσιών των απλών ανθρώπων, όταν εκείνος με σχετική του ερώτηση προσπάθησε να τους αβαντάρει αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Τέλος και η Κούνεβα.


Νεκρός Αφγανός: το πρόσφατο φιάσκο που δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Οι “σύντροφοι” υπερασπίστηκαν έναν παράνομο αλλοδαπό, ο οποίος εκτός των άλλων ήταν και βιαστής, ναρκομανής, παιδεραστής. Τελικά πέθανε από τα ναρκωτικά κι οι μώλωπες που είχε πάνω του προέρχονταν από συμπατριώτη του. Άλλη μια επιτυχία των “αντι”εξουσιαστών.


Αυτά κι άλλα πολλά συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο του indymedia και των αναρχικών, που πέραν του διαδικτύου η όλη τους “κοινωνική δράση” καθρεπτίζεται στις περσινές καταστροφές, αλλά και στην προ καιρού παρέμβασή τους στην Αμάρυνθο, όπου και στις δύο περιπτώσεις κατέληξαν να τρώνε σφαλιάρες από αγανακτισμένους πολίτες. Και εις ανώτερα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου