Χρήστες OnLine

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Στέφανος Γκόλιας: Πολλάκις στοχοποιημένος από το Indymedia, που γράφει για… εκτέλεση και ΟΧΙ δολοφονία!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ .. ΕΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑ?



…Και αφήνει σαφέστατους υπαινιγμούς για Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Από το παρακρατικό site του indymedia ο δολοφονημένος δημοσιογράφος Γκιόλας είχε στοχοποιηθεί πολλάκις. Τόσο με φωτογραφίες όσο και με τη δραστηριότητά του. Κάτι που ηθελημένα κρύβουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Είναι πασιφανές πως η σημερινή τρομοκρατία έχει και κρατικό χαρακτήρα μιας και το συγκεκριμένο site όπως έχουμε καταγγείλει υποθάλπεται από κρατικούς και πανεπιστημιακούς κύκλους μιας και ο server του βρίσκεται στο πανεπιστημιακό άσυλο με την ανοχή των αρχών.


Έτσι όλοι καταλαβαίνουμε τα «μπουμπούκια» που κρύβονται πίσω από τη σέχτα σε ποια στέκια και σε ποιους χώρους μπορεί να συχνάζουν αν αναλογιστούμε κι όλας τον Μαζιώτη και την υπόλοιπη συνομοταξία (γνωστούς γνωστότατους αναρχικούς) που βρισκόταν πίσω από τον επαναστατικό αγώνα.


Το indymedia επίσης στην καταχώρηση τη σχετική με το θέμα που έχει αφήνει σαφέστατους υπαινιγμούς για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, δημοσιεύοντας παλαιότερη επιστολή του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου. Ποιον θέλουν να καλύψουν; Και γιατί Οι «σύντροφοι» του indymedia; Εμείς για τον Τριανταφυλλόπουλο καλή κουβέντα δεν χρωστάμε, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση βρισκόμαστε ενώπιον μίας εκστρατείας παραπληροφορήσεως, που βρωμάει… παρακράτος!


INDYMEDIA: ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ… ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εκτελέστηκε ο σωκράτης γκιώλιας

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου