Χρήστες OnLine

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Η υποκρισία των καθυστερημένων αριστερών , η προδοσία για το χρήμα και ο "εθνικισμός που φταίει για όλα"



Ένας τρόπος να υποτάσσεις το θύμα σου είναι να το ζαλίζεις μέχρι να τα χάσει ώστε να σταματήσει να αντιδράει.

Για να ζαλιστεί κανείς θα πρέπει να δεχτεί μία καταιγίδα λανθασμένων μηνυμάτων που θα προκαλέσουν σωρό ψευδαισθήσεων.Για να επιβληθούν οι αδίστακτοι κομμουνιστές του 8% στο υπόλοιπο των Ελλήνων του 92% θα έπρεπε να υπάρχουν ΟΠΛΑ για να χρησιμοποιούνται όπου η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ δεν γινόταν πιστευτή.

Έτσι εφηύραν τον "εφιάλτη" του επερχόμενου φασισμού προκειμένου οι Έλληνες να τους εμπιστευθούν τη διαφύλαξη της "Δημοκρατίας" αλά Στάλιν.

Κι επειδή ΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ και να είναι κανείς, δεν μπορούσε να διανοηθεί ΠΟΙΑ η σύνδεση της λέξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και της λέξης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και τον Στάλιν... τον λόγο είχε η βία. Κι έτσι ξεκίνησε ο δήθεν "εμφύλιος" που στην πραγματικότητα ήταν ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Στάλιν στο Ελληνικό πολίτευμα με την ελπίδα ότι θα καταφέρει την Ελλάδα να περάσει στη δική του σφαίρα επιρροής κι έτσι να έχει πρόσβαση στο Αιγαίο χωρίς να "υποχρεώνεται" στους Τούρκους του Βοσπόρου.

Οι κλέφτοκοτάδες της Ελληνικής επαρχίας ηγήθηκαν του "Δημοκρατικού" στρατού και στ' όνομα του "αγώνα" απαλλοτρίωσαν χιλιάδες περιουσίες και στράτευσαν με το ζόρι αμούστακα παιδιά που τα έστελναν μπροστά για να "καθαρίζουν" τον δρόμο από τις νάρκες ...πατώντας τες. Σε περίπτωση που ένας σύντροφος ράγιζε κάποιο δάχτυλο στο πόδι του, τότε επειδή προείχε η ασφάλεια του "επαναστατικού" κινήματος ... μία "συντροφική" σφαίρα στον κρόταφο του τραυματισμένου συντρόφου, απάλλασσε τον "Δημοκρατικό" στρατό από τα προβλήματα διαχείρισης των τραυματιών στις δύσκολες συνθήκες του βουνού. Την δολοφονία μετά τη χρέωναν στον τακτικό στρατό κάτι που ευνοούσε την κομμουνιστική προπαγάνδα.

Γι'αυτό είναι απίθανο να βρεθεί Έλληνας που επέστρεψε από τον Κομμουνιστικό παράδεισο και να ψηφίζει το ΚΚΕ ή άλλα αριστερά κόμματα. Όσοι από τους κομμουνιστές, έμειναν στην Ελλάδα, και "καταπιέστηκαν" αλά Ελληνικά , μετέφεραν ακόμα και στα παιδιά τους εκείνους τους ανεκπλήρωτους πόθους, τα συναισθήματα της παρ'ολίγον νίκης του "Δημοκρατικού" στρατού του Στάλιν.

Κι επειδή ο Στάλιν...έστελνε για πολλά χρόνια "κόκκινα δολάρια" στην Ελλάδα ... οι ΜΗ αυτο-εξορισθέντες αριστεροί είχαν βασικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ λόγους ώστε να ΜΗΝ βλέπουν την κατάντια των ανθρώπων στο Ανατολικό μπλοκ. Μετά από 90 χρόνια ο κομμουνισμός πέτυχε να ταυτίσει τις λέξεις Ρωσίδα, Βουλγάρα, Τσέχα, Ρουμάνα,Ουκρανέζα με τη λέξη ΠΟΡΝΗ και τις λέξεις Ρώσος, Ρουμάνος,Βούλγαρος με τις λέξεις ΜΑΦΙΟΖΟΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ και ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ αντίστοιχα.


(Άρθρο από την ΕΣΤΙΑ 28-11-1991)

Από τότε που το Ανατολικό μπλοκ σταμάτησε να χρηματοδοτεί με "κόκκινα δολάρια" τους κόκκινους ρουφιάνους στην Ελλάδα, αυτοί αναζήτησαν νέο εργοδότη στην Δύση. Τώρα τα δολάρια που ρέουν στις αριστερές τσέπες είναι καταπράσινα, προέρχονται από το βαθύ τραπεζικό κατεστημένο των ΗΠΑ και οι επιταγές φέρουν την υπογραφή του Soros τον οποίο βάφτισαν "αριστεριστή" , "φιλάνθρωπο" κλπ



Περισσότερα ντοκουμέντα και η συνέχεια του άρθρου εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου