Χρήστες OnLine

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Με τα λεφτά του Δήμου Αθηναίων ετοιμάζονται να εισβάλλουν την Δευτέρα 20 Ιουλίου στον Άγιο Παντελεήμονα!


molon

Μετά τον αγώνα των κατοίκων που πέτυχε την ακύρωση της “αντιρατσιστικής” αντισυγκέντρωσης που θα γινόταν με τα χρήματα του Δήμου Αθηναίων στις 15 Ιουλίου στην Πλατεία Αττικής, ετοιμάζουν τώρα νέα “αντιρατσιστική” συναυλία πρόκληση, στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα την Δευτέρα 20 Ιουλίου το βράδυ!


Την μέρα της επετείου που ο Αττίλας εισέβαλε στην Κύπρο για να επιβάλλει την Τούρκικη κατοχή, αυτοί θέλουν να εισβάλλουν στον Άγιο Παντελεήμονα, με τα λεφτά των Δημοτών, και να επιβάλλουν την κατοχή της Πλατείας από τους λαθρομετανάστες!


Την συναυλία διοργανώνει ο Παναγιώτης Βήχος, που κατά δημόσια δήλωσή του στην ιστοσελίδα Πολιτικό Καφενείο, σκοπεύει να την μετατρέψει σε “αντιρατσιστική”!


Δείτε τι γράφει ο ίδιος ο Βήχος:

Η Συναυλία δεν ήταν αντιρατσιστική. Θα μετατρεπόταν σε τέτοια – με αποκλειστικά δική μου ευθύνη – λόγω των γεγονότων που προηγήθηκαν.


Φτάσαμε στο σημείο 40 οπαδοί του Χίτλερ και συνομιλητές του Μαρκογιαννάκη να ακυρώνουν προγραμματισμένη Συναυλία και ο Δήμος που θα πρόσφερε τις εγκαταστάσεις, να υποκύπτει στις πιέσεις και τις απειλές τους!


Η φασιστική πανούκλα απλώνει επικίνδυνα τα πλοκάμια της και επιβάλλει τώρα και απαγορεύσεις Συναυλιών!!! Γελιέται όμως όλος αυτός ο συρφετός και ο μαφιόζος Μαρκογιαννάκης, ο συνομιλητής και συνοδοιπόρος των φασιστικών συμμοριών που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ ενάντια σε αντιφασίστες διαδηλωτές και στέκια, που τρομοκρατούν φτωχούς μετανάστες, που κλείνουν πάρκα και πλατείες, που διαδηλώνουν με την προστασία των ΜΑΤ, αν νομίζουν ότι έτσι θα τρομοκρατήσουν και την κοινωνία ολόκληρη.


Σύμφωνα με άλλη επίσης δημόσια δήλωση του ίδιου του Βήχου στο Ίντερνετ, ο Δήμος Αθηναίων, εκτός από τα έξοδα της συναυλίας (μικροφωνική, αφίσες κλπ) δίνει και 120 Ευρώ στον κάθε μουσικό, για να συμμετέχει στην ρατσιστική προπαγάνδα της Νέας Τάξης εναντίων των Ελλήνων!


Αλλά το θέμα δεν σταματάει εκεί, έχουν το θράσος οι διοργανωτές της συναυλίας να απειλούν κι όλας ότι θα ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!


Δείτε τι γράφουν απειλώντας στο διαδίκτυο:

Στην εκδήλωση αυτή δε θα είσαστε εκεί αλλά στο Νοσοκομείο, αν τολμήσετε να σκάσετε μύτη. Να το θυμάσαι φασίστα που νομίζεις ότι θα καθορίζεις εσύ ποιες συναυλίες θα γίνονται, που και πότε.


Η εκδήλωση αυτή ΘΑ ΓΙΝΕΙ και θα φάτε και το ξύλο της ζωής σας.



Επωνύμως ο Παναγιώτης Βήχος γράφει στην ιστοσελίδα του Πολιτικό Καφενείο Επωνύμως τα εξής:

“Μόλις με ειδοποίησαν ότι κάποια «κυρία» Παπαδάκη από τη Χρυσή Αυγή – όπως η ίδια διευκρίνισε – τηλεφωνάει συνέχεια στο δημαρχείο της Αθήνας και απειλεί να μη τολμήσουν να μου δώσουν καμία Συναυλία γιατί θα την τινάξουν στον αέρα!!! Φοβούνται τη Συναυλία που θα γίνει στις 20 Ιουλίου στον Αγ. Παντελεήμονα και θέλουν να την ακυρώσουν και αυτή!!! Η εν λόγω “κυρία” ανέφερε και το όνομα της γυναίκας μου η οποία δεν έχει σχέση με όλες αυτές τις ιστορίες.


Προειδοποιώ λοιπόν αυτή την “κυρία” και όποιο άλλο παρακρατικό κατακάθι βρίσκεται πίσω της να μην τολμήσει να ξανά απειλήσει και να αναφέρει το όνομά μου γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Αρκετά με τον υπόκοσμο των υπονόμων που αναδύθηκε να σπείρει τον τρόμο και παλιές μνήμες. Μαζί μου μη τα βάζουν. Ούτε την οικογένειά μου μην ανακατεύουν γιατί θα της κόψω τα πόδια της εν λόγω “κυρίας” που ούτε την ξέρω ούτε θέλω να την μάθω.”


Έχουμε λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ από τον Βήχο και την σελίδα Πολιτικό Καφενείο, και μάλιστα επωνύμως:

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=151007#151007


Όχι μόνο θέλουν δηλαδή να εισβάλλουν στην γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα για να προβάλλουν το ανθελληνικό τους μίσος εναντίον των κατοίκων, αλλά έχουν το θράσος να τους βρίζουν δημόσια, να τους απειλούν και να δηλώνουνΗ εκδήλωση αυτή ΘΑ ΓΙΝΕΙ και θα φάτε και το ξύλο της ζωής σας.”


Εκτός λοιπόν από τους διοργανωτές της συναυλίας (Βήχος κλπ), με βάση και την παραπάνω δήλωση, καθιστούμε και τον ίδιο το ΔΗΜΟ υπεύθυνο για ότι συμβεί σε περίπτωση που η συναυλία/πρόκληση πραγματοποιηθεί.



To απύθμενο θράσος των “αντιρατσιστών” της Νέας Τάξης, αντλείται πιθανότατα από τις διασυνδέσεις τους για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ αναλυτικά:

http://gr.altermedia.info/?p=2990


Οι λαοί όμως της Γης τους έχουν δείξει καλά σε κύκλους όπως αυτούς που περιγράφει το κείμενο στον παραπάνω σύνδεσμο, ότι ξέρουν να αντιστέκονται.. Οι Παλαιστίνιοι τους απάντησαν με τον δικό τους τρόπο. Εμείς τους απαντάμε με τον δικό μας, σύμφωνα και με την Ελληνική παράδοση:

Θέλετε να εισβάλλετε στις γειτονιές μας; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!


Εμεις θα ειμαστε εκει και θα φροντισουμε η συναυλια-προπαγανδα να εχει την καταληξη που της αρμοζει.


και εσυ Βηχο ανθελληνα πουλημενε, που θυμασαι να κελαηδας οποτε σου ερχονται οι επιταγες ενα θα σου πουμε.

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ


ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ


Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ



http://gr.altermedia.info/?p=3076



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου