Χρήστες OnLine

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Μία ΕΘΝΙΚΗ εκδήλωση και μια παράνομη αντισυγκέντρωση με την άδεια της αστυνομίας


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΠΛΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…


Κυριακή 18 Απριλίου, οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές είχαν αναγγείλει επίσημα πως θα τιμήσουν τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α., μπροστά στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανδριάντα του Γεωργίου Γρίβα Διγενή που υπάρχει σε ολόκληρη την χώρα (!), στην πόλη της Λάρισας. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λάρισας, εκπρόσωποι συλλόγων εφέδρων, οι πυρήνες της Χρυσής Αυγής από τη Βόρειο Ελλάδα, καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από την Αθήνα βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στο χώρο.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις απειλές και την παράνομη αντισυγκέντρωση, που η αστυνομία επέτρεψε να πραγματοποιηθεί, σε μικρή απόσταση από την εκδήλωση μνήμης του Πατριωτικού Συνδέσμου. Από το σημείο εκείνο και μετά ξεκινά μία σωρεία παρανόμων πράξεων, όχι από τους αναρχικούς που δεν κούνησαν ούτε βήμα από τον χώρο της αντισυγκέντρωσης, αλλά εκ μέρους των ένστολων κρατικών υπαλλήλων.


Η αρχή έγινε με ύβρεις, προπηλακισμούς και απρεπείς χειρονομίες κατά Ελλήνων πολιτών που ασκούσαν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους. Το όργιο της παρανομίας συνεχίστηκε με μία απρόκλητη επίθεση με χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και γκλομπς. Τα καταφανέστατα αδικήματα που τέλεσαν οι επικεφαλής και οι άνδρες της αστυνομικής δύναμης έχουν καταγραφεί από τον τηλεοπτικό φακό και σύντομα οι υπεύθυνοι των πράξεων αυτών θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.


Η αναίτια επίθεση σε μία νόμιμη συγκέντρωση και οι τραυματισμοί μελών πολιτικού κόμματος, που δεν έχουν τελέσει το παραμικρό αδίκημα, συνιστά παράβαση καθήκοντος, δηλαδή κακούργημα. Σημειώνουμε το προφανές, πως οι πράξεις αυτές τελέστηκαν χωρίς την εντολή και φυσικά χωρίς την παρουσία εισαγγελέα.


Φαίνεται πως είναι τόσο μεγάλη η αγωνία του υπουργείου προστασίας του πολίτη να επιδείξει έργο στους συντρόφους της αριστεράς, που θέλει ως αντίβαρο στις συλλήψεις για την τρομοκρατία να παρουσιάσει στη κοινή γνώμη και συλλήψεις εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Με τη μόνη διαφορά πως οι μεν πρώτοι – οι αναρχικοί – γαζώνουν συστηματικά τους υπαλλήλους τους με καλάσνικοφ, ενώ οι δεύτεροι – οι Χρυσαυγίτες – συμμετέχουν σε έναν καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό αγώνα. Όσες συλλήψεις, όσες παράνομες επιθέσεις και αν δεχθούμε, η ανοδική μας πορεία είναι αδύνατο να ανακοπεί.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου