Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Το εμπόριο στα χέρια των αλλοδαπών


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ!

Στοιχεία “φωτιά” για τις επιχειρήσεις αλλοδαπών εκτός Ε.Ε. που “ξεφυτρώνουν” η μία πίσω από την άλλη στην Ελλάδα την ίδια στιγμή όπου οι Ελληνικές μαραζώνουν. Τα επίσημα νούμερα που σας παρουσιάζουμε μιλούν από μόνα τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πάνω από 20.000 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής από τους αλλοδαπούς χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν χιλιάδες και στην υπόλοιπη Ελλάδα!




ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ: Για το οικονομικό έτος 2009 3.038 από αυτές δεν έχουν υποβάλει καν δήλωση Φ.Ε.Φ.Π! Ενώ 12.982 από αυτές έχουν υποβάλει δήλωση με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ!


Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε κανένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αφού αποδεικνύουν περίτρανα το καλά οργανωμένο σχέδιο που ακολουθείται πιστά από τις Ελληνικές κυβερνήσεις να μοιραστεί η αγορά σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες εκτός χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι ώστε οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να ευδοκιμήσουν στην Ελλάδα. Με τις γνωστές βέβαια συνέπειες στις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες είναι καταδικασμένες να επιβιώνουν στην αιχμαλωσία του τραπεζικού συστήματος (μέσω δανείων) μέχρι να “ξεψυχήσουν” οριστικά και να κλείσουν καταχρεωμένες.


Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί πως οι αλλοδαποί επιχειρηματίες εκτός χωρών της Ε.Ε. , όχι μόνο δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες αλλά αρκετοί από αυτούς επιδοτούνται από πανίσχυρα εμπορικά λόμπι προκειμένου να στήσουν τις επιχειρήσεις τους και να προωθήσουν μέσω αυτών τις εξαγωγές των ασιατικών κρατών στην Ευρώπη. Όπως φαίνεται η «μεσαία τάξη» στην Ελλάδα σύντομα θα αποτελείται κυρίως από αλλοδαπούς. Οι Έλληνες τι;

πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου