Χρήστες OnLine

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

«Ελληνικό» κράτος(;): Μαθήματα αντιρατσισμού

χωρίς τίτλο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ «Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ»: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ… ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»! Βάζουν την Αστυνομία, την οποία στην πραγματικότητα εμποδίζουν να εκτελέσει την αποστολή της, να προβαίνει σε επιχειρήσεις σκούπα και στην συνέχεια τους περισσότερους τους αφήνουν. Πρόκειται για μάχη εντυπώσεων και τίποτε άλλο.


Απόδειξη γι’ αυτό που καταγγέλλουμε είναι τα όσα είπε σε ημερίδα για την “μετανάστευση” (λαθρομετανάστευση είναι και όχι μετανάστευση!) ο αρμόδιος υπουργός Πάκης Παυλόπουλος. Ο υπουργός εσωτερικών λοιπόν, δήλωσε ότι για τα έτη 2010 έως 2013 προβλέπεται χρηματοδότηση από την Ε.Ε. 18.000.000 ευρώ, που θα έχει σαν σκοπό: Α) Εκστρατεία ενημέρωσης προς τους “μετανάστες” για την επιχειρηματικότητα, την καθημερινότητα και την εκπαίδευση. Β) Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης μέσω εκστρατείας από τα ΜΜΕ για την εξάλειψη φαινομένων ρατσισμού. Γ) Πρόγραμμα μαθημάτων ελληνικής γώσσας και ιστορίας σε μητέρες “μετανάστριες”. Δ) Εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθημάτων ελληνικών μέσα από την μουσική και το τραγούδι για παιδιά λαθρομεταναστών και επίσης πρόγραμμα επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων, που συναλλάσσονται με λαθρομετανάστες. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να διώξει τους λαθρομετανάστες και αυτό προκύπτει και από το πρόγραμμα που παραπάνω σας παραθέσαμε.


Μη σας κοροϊδεύουν λοιπόν με δήθεν εκστρατείες σκούπας, αλλά μη πιστεύετε και τους διάφορους “κεντροδεξιούς” επιδόξους πολιτικούς συνεργάτες που σας λένε ότι θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα εάν και όποτε συμμετάσχουν στην κυβέρνηση. Η λύση είναι μία: Να αντιδράσει ο λαός και να απαιτήσει να επιστραφεί η Ελλάδα στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου