Χρήστες OnLine

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Εισάγονται σε ΑΕΙ της προτίμησής τους δίχως άγχος γιατί είναι ΜουσουλμάνοιΟι μουσουλμάνοι μαθητές της Ροδόπης που κάνουν χρήση της ποσόστωσης και εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Πρόκειται για 206 επιτυχόντες που επέλεξαν δημοφιλείς σχολές, παιδαγωγικά τμήματα, ιατρική, οικονομικές σχολές, πολυτεχνεία κ.α.

Κατεβάστε τα αποτελέσματα απο εδώ
Εξετάσεις δίχως άγχος είναι αυτές που αφορούν τους μουσουλμάνους μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι εισάγονται με την δύναμη της ποσόστωσης σε όποια σχολή θελήσουν.

Οι φετινοί επιτυχόντες τα ονόματα των οποίων η εφημερίδας μας έχει καθιερώσει να δημοσιεύει κάθε χρόνο, δείχνει ότι 206 μαθητές περνούν το κατώφλι της Ανώτατης εκπαίδευσης δηλώνοντας δημοφιλείς και δύσκολες σχολές που αν δεν είχαν αυτή την δυνατότητα δεν θα πλησίαζαν ούτε από μακριά.

Είναι τα παιδιά που θα φοιτήσουν σε ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ αποκτώντας ελληνική παιδεία και την δυνατότητα της απορρόφησής τους στην ελληνική δημόσια διοίκηση διευρύνοντας τους ορίζοντες της γνώσης και γνωρίζοντας καλύτερα και την ελληνική ενδοχώρα αφού επέτυχαν σε μακρινές σχολές ανά την επικράτεια. Σε όλους θα ευχηθούμε καλές σπουδές και κάθε επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου