Χρήστες OnLine

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ο ΠΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΠΕΛΑΣΕ 55 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ! ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ!


Είσαι τεράστιος.....

Φύγετε εσείς...

Ελάτε εσείς....

Και όμως είναι πλέον πραγματικότητα! Ο Πάκης μετά από 6 χρόνια στην κυβέρνηση της ΝΔ και αφού στην Ελλάδα από τότε έχουν έλθει 39.785.236 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα (ας μας διαψεύσει κάποιος με στοιχεία ότι έχουν έλθει λιγότεροι) και αφού το ΛΑΟΣ πήρε 7,2% στις ευρωεκλογές, αποφάσισε να δώσει τέλος στην λαθρομετανάστευση απελαύνοντας 55 ολόκληρους Πακιστανούς με πτήση.... τσάρτερ για το Πακιστάν και με έξοδα του Ελληνικού κράτους και όχι της Πακιστανικής πρεσβείας γιατί είπαμε να μη το παραχέσουμε κιόλας!

Δείτε
ΕΔΩ δεν κάνουμε πλάκα!

Έτσι λοιπόν μετά την αποφασιστική αυτή κίνηση της κυβέρνησης κατά της λαθρομετανάστευσης, οι επίδοξοι λαθρομετανάστες φοβήθηκαν και πλέον μειώθηκε από προχθές και η εισροή λαθρομεταναστών η οποία περιορίστηκε σε μόλις 39.845 άτομα την ημέρα.... Το σημαντικότερο όμως είναι ότι από προχθές που απέλασαν τους 55 ολόκληρους Πακιστανούς επειδή το ΛΑΟΣ πήρε 7,2% στις Ευρωεκλογές, λύθηκε επίσης και το πρόβλημα της εγκληματικότητας. Ειδικότερα από προχθές έγιναν μόνο 1.233 δολοφονίες, 43.187 ληστείες και 1.239.985 κλοπές σε όλη την Ελλάδα...

Φτούσου Πάκη μη σε ματιάσω, είσαι τεράστιος....!

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/55.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου