Χρήστες OnLine

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Άλλος ένας νεκρός πολίτης στη χώρα “παράδεισο” των εγκληματιών




oplo


Συνήθως καταγράφονται από τα δελτία ειδήσεων ως απλά περιστατικά του αστυνομικού ρεπορτάζ. Μας έχουν συνηθίσει τόσο πολύ στις καθημερινές ληστείες, τους φόνους και την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας που σχεδόν διαβάζουμε τα περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα στην Πατρίδα μας με τελείως τυπικό τρόπο, σχεδόν κυνικό, στα μονόστηλα των εφημερίδων και στους βιαστικούς τίτλους των δελτίων. Έτσι αρέσκονται να μας τα παρουσιάζουν οι πλούσια αμειβόμενοι δημοσιογράφοι μας τους οποίους ανεχόμαστε όλοι τόσα χρόνια… Ως απλές “παρενθέσεις” στην κατά τα άλλα “βαρυσήμαντη” πολιτική επικαιρότητά τους.


Χθες έχασε την ζωή του σε ένοπλη ληστεία ένας 53χρονος οικογενειάρχης και κανένας δεν ασχολείται. Κατά τα άλλα, η ζωή, όπως μας την πλασάρουν οι “έγκυροι” ενημερωτές και διασκεδαστές μας, συνεχίζεται κανονικά στο ελλαδιστάν…



Τρία μόνο από τα περιστατικά που συνέβησαν σε μία μόνο μέρα, σύμφωνα με την δημοσιογραφική καταγραφή (χωρίς σχόλια)…



Ληστεία με νεκρό ιδιοκτήτη Προ-Πο

Ληστεία σε κατάστημα Προ-Πο στην Πετρούπολη είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ιδιοκτήτη του. Οι άγνωστοι δράστες που επιχείρησαν να κλέψουν το κατάστημα πυροβόλησαν τον άτυχο 53χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Προ-Πο κατέλξε αργότερα κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.Οι δράστες είχαν αφαιρέσει άγνωστο χρηματικό ποσό από το κατάστημα.

Ένας αστυνομικός τραυματίας από ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Κάτω Αχαΐας

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά από τα πυρά τεσσάρων ενόπλων που πραγματοποίησαν ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κάτω Αχαΐας το πρωί της Τρίτης. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, ενώ οι δράστες διέφυγαν. Ένας ύποπτος έχει προσαχθεί και εξετάζεται για την ένοπλη ληστεία. Λίγο πριν από τις 09:00, τρία ή τέσσερα άτομα εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ και, υπό την απειλή όπλων και την άσκηση σωματικής βίας, εξανάγκασαν τους υπαλλήλους να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 240.000 ευρώ. Κατά την διάρκεια της ληστείας αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας μετέβη στο σημείο, όπου κατά τη στιγμή της άφιξης του, δέχτηκε πυρά από τους δράστες, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο δεξί του πόδι.

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα

Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 11.20 σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Αρτέμιδος 2 της Γλυφάδας. Εξι άγνωστοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλων άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με τρεις κλεμμένες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, τις οποίες εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε μικρό φορτηγάκι τύπου “βαν” και διέφυγαν.

Πηγή: www.xagr.net


Σχόλιο Altermedia Hellas:

Μέχρι και την δεκαετία του 8ο, οποτεδήποτε συνέβαινε κάποιο τέτοιο περιστατικό, ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες… Μαζί με φωτογραφίες του νεκρού θύματος, συνέντευξη από τα παιδιά του (ακόμα και ανήλικα να ήταν) με ερωτήσεις του τύπου “πως νιώθετε που ο ληστής πριν 10 λεπτά δολοφόνησε τον πατέρα σας”, συνέντευξη από την αυτόπτη μάρτυρα του τύπου “Ερώτηση: πως νιώσατε για τον ληστή δολοφόνο- Απάντηση: Ο ληστής , με κοίταξε με ένα αινιγματικό βλέμμα γεμμάτο μυστήριο, τον βρίσκω ελκυστικό”.

Από τότε όμως που άρχισαν να έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες, αυτά τα περιστατικά άρχισαν να εξαφανίζονται από τις εφημεριδες και να περνάνε σε κάποια ψιλά γράμματα ως “αστυνομικό δελτίο”. Τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, τα εξαφάνισαν γιατι “μπορεί να καλλιεργήσουν τον ρατσισμό στους αναγνώστες” όπως ισχυρίζονται , με την ίδια έννοια που εξαφάνισαν από το Ρεπούσειο βιβλίο “ιστορίας” την σφαγή της Σμύρνης, τον θάνατο του Αθανασίου Διάκου και οποιοδήποτε άλλο έγκλημα έπραξαν αλλόφυλοι εχθροί εναντίον του Ελληνισμού.

Επίσης ενώ παλαιά τέτοια φαινόμενα συνέβαιναν σπάνια, σήμερα συμβαίνουν πλήθος εξ αυτών καθημερινώς.


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ Η ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ, H KATOXIKH KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ/ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο “ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”.

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣH /ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝA ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΚΛΕΒΑΝ, ΛΗΣΤΕΥΑΝ , ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ “ΕΙΡΗΝΗΣ” ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ , ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ TOTE ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΤΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ EXOYME ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ!

ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΟΣΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ , ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ “ΕΙΡΗΝΗΣ”, ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ”, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.


ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΚΑΤΩ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ- ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Στο βίντεο: ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου