Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ! ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ BILDERBERG O ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ..

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου