Χρήστες OnLine

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Η τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη βρίσκει… τοίχο!!!


Ένας γέρος αποστόμωσε τον Χατζηοσμάν

Οι πομάκοι αντιστέκονται στην Άγκυρα

Ένας γέρος, αγράμματος, με απλά λόγια αποστόμωσε την προσπάθεια εκτουρκισμού της Θράκης από την Άγκυρα. Η Ελληνική κυβέρνηση ακόμη ψάχνει να βρει πειστικά επιχειρήματα κατά του Ερντογάν!!!

Είναι γνωστό πως η Θράκη βρίσκεται υπό τον ασφυκτικό κλοιό της τουρκικής προπαγάνδας και των οργάνων της που κάτω από την καθοδήγηση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, οργώνουν την ελληνική περιφέρεια προσπαθώντας να αλώσουν συνειδήσεις ελλήνων μουσουλμάνων και να επιβάλουν ποικιλοτρόπως τον τουρκισμό ως ιδέα και τρόπο ζωής.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έχει δημιουργηθεί μία πυραμίδα ιεραρχίας, με κατανεμημένους ρόλους και με συγκεκριμένες –αναλόγως της θέσης στην πυραμίδα- δράσεις. Όμως, οι εξορμήσεις επιφανών στελεχών, είτε της Συμβουλευτικής Επιτροπής είτε βουλευτών ή ακόμη και του ιδίου του τούρκου προξένου κ. Σαρνίτς, έχουν περάσει πλέον στην καθημερινότητα και πολλές φορές οι πράκτορες της Άγκυρας βρίσκονται αντιμέτωποι με την σκληρή αλήθεια και διαπιστώνουν με μεγάλη τους πικρία πως η Θράκη συνεχίζει να είναι ελληνική…!

Έτσι πρόσφατα, ο κύριος Αχμέτ Χατζηοσμάν, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, βρέθηκε μέσα στα πλαίσια των δράσεών τους υπέρ της Άγκυρας, βρέθηκε στην Κοινότητα της Οργάνης και συγκεκριμένα στο πομακικό χωριό Κύμη, όπου προσπάθησε με ποικίλες προτροπές να πείσει τους κατοίκους του χωριού να σταματήσουν να στέλνουν τα παιδιά του στο δημόσιο νηπιαγωγείο, το οποίο λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια στο χωριό!

Βασικό επιχείρημα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ήταν πως τα παιδιά δεν μαθαίνουν τα τούρκικα και γι αυτό οι γονείς τους πρέπει να ζητήσουν την δημιουργία δίγλωσσου νηπιαγωγείου, όπου τα Πομακόπουλα του χωριού θα μπορούν να διδάσκονται εκτός της ελληνικής και την τουρκική γλώσσα!!! Φυσικά, η παρερμηνεία εκ μέρους του κυρίου Χατζηοσμάν, όσον αφορά τον ρόλο του βουλευτή, είναι δεδομένη, αφού πιθανότατα δεν τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί και να εργαστεί για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων που έχει το συγκεκριμένο χωριό. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ενδιαφέρεται για ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου, ούτε φυσικά για την ύδρευση του χωριού… Δεν τον ενδιαφέρει φυσικά να συζητήσει με τους κατοίκους και να νιώσει τα προβλήματά τους ή να τους ακούσει να του μιλάνε για την ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης των παιδιών τους… Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κύριος Χατζηοσμάν, τρέχει να εκτελέσει τις εντολές του πρόξενου και της Άγκυρας και, όπως μας δήλωσαν κάτοικοι του χωριού, ζητά από τους κατοίκους να καταστρέψουν τα παιδιά τους στέλνοντάς τα σε δίγλωσσο νηπιαγωγείο!

Μέσα όμως από την πίεση που άσκησε ο ορκισμένος (να υπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας) βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ξαφνικά δέχθηκε μία απάντηση-ερώτηση από έναν αγράμματο γέροντα, ο οποίος με απόλυτη ηρεμία απευθυνόμενος στον κοστουμαρισμένο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον ρώτησε: «Τα δικά σου παιδιά σε ποιο σχολείο πήγαν;»

Στο σημείο αυτό, ο κύριος Χατζηοσμάν έχασε το χρώμα του αλλά και τα λόγια του. Ξεψυχισμένα, με φωνή που μόλις ακούστηκε, ομολόγησε πως τα δικά του παιδιά πήγαν και σε Ελληνικό σχολείο!!! Φυσικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ένιωσε πως εκείνη τη στιγμή ήταν προτιμότερο να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί, αλλά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμη…

Ο ίδιος αγράμματος γέροντας, αφού τον κοίταξε προσεκτικά, αναρωτήθηκε απευθυνόμενος προς τον κύριο Χατζηοσμάν και δείχνοντας τον διπλανό του: «Για ποιόν λόγο λοιπόν να μην στείλει κι αυτός το παιδί του στο δημόσιο νηπιαγωγείο και να στερηθούν τα δικά του παιδιά την μόρφωση που έχουν τα δικά σου παιδιά;». Όσο φυσική ήταν η ερώτηση του αγράμματου γέροντα, άλλο τόσο φυσική ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άρχισε να… μασάει τα λόγια του!!! (μαθημένος στη μάσα, βλέπετε…).

Φυσικά, ο κύριος Χατζηοσμάν μετά από αυτό έφυγε σαν να τον είχαν @έσει και οι κάτοικοι του χωριού, αφού πήραν τις απαντήσεις που… περίμεναν, συνέχισαν να στέλνουν τα παιδιά τους στο δημόσιο ελληνικό νηπιαγωγείο, γνωρίζοντας πως οι «επισκέψεις» δεν πρόκειται να σταματήσουν, όπως δεν πρόκειται να σταματήσουν οι «ειδικοί» του προξενείου τις προσπάθειές τους για τον εκτουρκισμό των παιδιών τους. Σε αυτή τους την αγωνία, οι πομάκοι της Θράκης περιμένουν κάποια συμπαράσταση από την ελληνική πολιτεία, η οποία όμως έχει βάλει σαν προτεραιότητα την «πράσινη ανάπτυξη» και δεν δείχνει διαθέσεις να ασχοληθεί μαζί τους παρά μόνο εάν η τουρκική προπαγάνδα τους καταστήσει… «φυτά»…

Αλήθεια, μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούμε κατά πόσο εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ ο κύριος Χατζηοσμάν σε αυτές του τις εξορμήσεις εκτουρκισμού ελλήνων μουσουλμάνων; Και εάν δεν εκπροσωπεί τον Γιώργο Παπανδρέου γιατί συνεχίζει ατιμώρητος ο κύριος Χατζηοσμάν την ανθελληνική του δράση;

Κωνσταντίνος

πηγή:
Ας μιλήσουμε Επιτέλους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου