Χρήστες OnLine

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στα Γιάννενα: Αλβανός συνελήφθη και ομολόγησε αποτρόπαιο έγκλημα

"Μετά από έξι μήνες, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων εξιχνίασε την δολοφονία ενός 66χρονου άνδρα στον Γεροπλάτανο Ιωαννίνων. Ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί την 1η Δεκεμβρίου 2008 απανθρακωμένος στο σπίτι του και οι αξιωματικοί της αστυνομίας είχαν εκφράσει από τότε υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειας...

Η έρευνα είχε ανατεθεί στην Πυροσβεστική όμως μετά από εντολή του Εισαγγελέα η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια, η οποία οδηγήθηκε στην σύλληψη του δράστη. Πρόκειται για έναν 34χρονο Αλβανό, που εργάζονταν στην περιοχή και ο οποίος λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Μέγαρο ομολόγησε το έγκλημα.


Ο 34χρονος, σύμφωνα με την ομολογία του, χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι τον 66χρονο Κλεάνθη Νίκου. Τα χτυπήματα ήταν συνεχή μέχρι που ξεψύχησε. Στην συνέχεια τον μετέφερε στο δωμάτιο του σπιτιού του, τον τύλιξε με μία κουβέρτα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, προσπαθώντας έτσι να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος.
Από το σπίτι πήρε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Έφυγε περπατώντας από τον Γεροπλάτανο και έφτασε μέχρι την Βήσσανη. Από κει πήρε ταξί, πήγε στα σύνορα και διέφυγε στην χώρα του..!!



Η Αλβανία όμως δεν τον κράτησε πολύ και πριν λίγο καιρό επέστρεψε στην Ελλάδα. Μάλιστα δεν έφυγε μακριά από την περιοχή του Πωγωνίου. Κάτοικοι που τον ήξεραν τον έβλεπαν το τελευταίο διάστημα να κινείται στην περιοχή και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας. Την Πέμπτη οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στη Βελλά, όπου αναζητούσε δουλειά. Τον συνέλαβαν και πολύ γρήγορα ομολόγησε την πράξη του.


Να θυμίσουμε ότι ο 66χρονος Κλεάνθης Νίκου στον Γεροπλάτανο είχε βρεθεί καμένος μέσα στο σπίτι του. Η φωτιά όμως δεν είχε προκαλέσει φθορές στο παλιό διώροφο σπίτι που ζούσε. Είχε καεί ολοσχερώς το κρεβάτι όπου είχε τοποθετηθεί το πτώμα του και μερικά μικροέπιπλα στον χώρο της κουζίνας. Αυτό ήταν το στοιχείο που είχε προβληματίσει εξ αρχής τους αστυνομικούς και όπως αποδείχθηκε είχαν απόλυτο δίκιο."


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΖΩΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΑΥΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ . ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου