Χρήστες OnLine

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ


Θυμάστε οσα είχαμε γράψει για τους δύστυχους σκύλους της περιοχής, πως γίνονται τροφή για οικονομικούς μετανάστες? Ειχε κάνει μεγάλη αίσθηση το θέμα αυτό και μάλιστα και από αλλά μέρη της Ελλάδας μας έγραψαν ότι συμβαίνει και εκεί..

Παρόλα αυτά εμείς τότε γράψαμε για κάτι που είχαμε ακούσει.. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.


Παρασκευή 12 Ιουνίου 8 το απόγευμα και έξω στην αυλή του σπιτιού μου καθόμαστε μια παρέα 7 ατόμων.. ξαφνικά ακούσαμε από απέναντι σε ένα κτήμα με πορτοκαλιές τον σκύλο να ουρλιάζει , να γίνετε μια μάχη, ακούγαμε χτυπήματα.. αμέσως σηκωθήκαμε και αρχίσαμε να φωνάζουμε και να τρέχουμε προς τα εκεί (δεν είχαμε οπτική επαφή ακόμη) ήδη γείτονες είχαν βγει έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας και τον σκύλο αλλά και εμας που ρίχναμε τα μπινελίκια μας και φωνάζαμε..


Προλάβαμε να δούμε μόνο τους 2 ξένους να τρέχουν μέσα στα περιβόλια, τα είχαμε χάσει γιατί δεν πιστεύαμε στα μάτια μας..

Από την μια στο θράσος που είχαν να έρθουν 100 μέτρα από εκεί που καθόμασταν και να τολμήσουν να πράξουν κάτι τέτοιο..

Στον κεντρικό δρόμο και έξω από το περιβόλι περνούσε και είδε όλα αυτά ένας πακιστανός ο οποίος μας είδε ετσι αγριεμένους μπροστά του, άρχισε να λέει πως αυτοί οι 2 ήταν Αφγανοί και όχι πακιστανοί..


Οι γείτονες φώναζαν να καλέσουμε την αστυνομία , εμείς ειδοποιήσαμε το αφεντικό του σκύλου ο οποίος ήρθε , το ζωντανό ηταν αγριεμένο αλλα ευτυχώς καλά μιας και φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια.. μόνο κάποια χτυπήματα με ένα σίδερο που πέταξαν αλλά δεν του έκαναν ζημιά.. Το αφεντικό είπε ότι θα πήγαινε στην αστυνομία , δεν ξέρουμε τι έκανε τελικά..

Το θέμα είναι ότι η κατάσταση εχει παραγίνει πλέον, κάτι θα πρέπει να γίνει με όλα αυτά.. και με πολλά άλλα που γίνονται..


ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ


http://tamvakologos.blogspot.com/2009/06/blog-post_14.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου