Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΤΟΥΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ


Θετικά κατέληξαν οι πολύωρες διαπραγματεύσεις για το θέμα των 300 ΛΑΘΡΟμεταναστών που βρίσκονται στη Νομική. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης συμφωνήθηκε οι απεργοί πείνας να μετακινηθούν συντεταγμένα, σε πορεία, μαζί με όσους τους συμπαραστέκονται, στο κτίριο το οποίο είχαν προτείνει αρχικώς οι πρυτανικές αρχές.

Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες αποχωρούν από ώρα σε ώρα για το κτίριο της οδού Πατησίων. Θα συνοδεύονται από πανεπιστημιακούς και βουλευτές. Διακριτική παρουσία στην πορεία θα έχει και η αστυνομία.

Μεταξύ των όρων της συμφωνίας είναι ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες θα φιλοξενηθούν στο κτίριο όχι για διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών, η παρουσία της αστυνομίας θα είναι σε κάποια απόσταση, διακριτή σε σχέση με το κτίριο και ο αριθμός των αλληλέγγυων στους ΛΑΘΡΟμετανάστες θα είναι περιορισμένος.

Με αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκε βίαιη εκκένωση του κτιρίου, έπειτα από το ναυάγιο που υπήρξε το μεσημέρι και το αίτημα των πρυτανικών αρχών που ακολούθησε για άρση του πανεπιστημιακού ασύλου.
ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΚΑΜ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΝΕΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ:ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ!

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΛΠ.

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η...ΠΡΟΟΔΟΣ! 

Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ και την Τουρκία;

Στον μέσο πολίτη αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα η διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης.

Όσα με κόπο και εκατοντάδες ώρες προπαγάνδας είχαν φιλοτεχνήσει τα μέσα ενημέρωσης στα μάτια των Ελλήνων νοικοκυραίων ότι ευτυχώς ήρθε το Πασόκ που ξέρει να κυβερνάει, σε αντίθεση με την άτολμη και άχρηστη ΝΔ απόψε καταρρέει.

Ο καθένας οφείλει να αναρωτηθεί πλέον εάν αυτή η κυβέρνηση που δεν μπορεί να απομακρύνει τρακόσιους νοματαίους από την νομική είναι ικανή να διαπραγματευθεί με το ΔΝΤ και με την Τουρκία για τα εθνικά θέματα.

Μακάρι αυτό το μπάχαλο που αγγίζει τα όρια της κωμωδίας να διατηρηθεί επί ημέρες.

Εγώ στην θέση των καταληψιών να σας πω τι θα έκανα για να αποτελειώσω την ελληνική πολιτεία και να γραφτώ στην ιστορία;

Θα πήγαινα στο κτίριο που μου προτείνουν με πορεία με προστασία της αστυνομίας και στην συνέχεια θα πήγαινα στο υπουργείο Εσωτερικών όπου θα ζητούσα από τον περιδεή Ραγκούση και την ξαδέρφη του να μου δώσουν χαρτιά εδώ και τώρα.

Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί το ρεζίλεμα της κυβέρνησης επί μέρες από μια χούφτα μεταναστών.

Εκτός από εμένα ευτυχισμένος απόψε είναι και ο Πάγκαλος που βλέπει την επιτυχία με την οποία χειρίζεται ο Ραγκούσης την “κρίση της Νομικής”.

Τουλάχιστον σε αυτόν μπορούμε να του σούρνουμε ότι του σούρνουμε αλλά χειρίσθηκε βαρβάτες κρίσεις όπως Ίμια και Οτσαλάν.

Α ρε Παυλόπουλε βλέπω να σε αναζητούμε σε λίγο για να επιβάλεις την τάξη. (σ.σ. μπαρντόν;)

Έχουν μεγάλη πλάκα τα αποψινά.
Φοβικό και δουλικό το Κράτος μπροστά στη απροκάλυπτη τρομοκρατία των "Αντιρατσιστικών" επιδοτούμενων οργανώσεων και των Ανθελληνικών Αριστερών Παρατάξεων... το Βίντεο τα λέει όλα... μια παρατήρηση... κρίμα που πέθαναν για μας Έλληνες Ήρωες του Παρελθόντος για να μας Ελευθερώσουν από το Ισλάμ και τούς Γραικύλους...

EllinikoDNA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου