Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ!


ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.... ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....

Πραγματικά δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει πολιτεία, δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το δίκαιο και το γλείψιμο του λαθρομετανάστη υπάρχει, τίποτα άλλο!  

Μαγκές κάνουν μόνο στους Έλληνες και μόνο τους Έλληνες τρομοκρατούν με αυτόφωρα και φυλακίσεις εάν δεν κόψουν μία απόδειξη!!! Για ποιο άσυλο "παλεύουν" οι λαθρομετανάστες; Αφού τα έχουν όλα από το κράτος το οποίο ούτε τους ελέγχει, ούτε τους τιμωρεί, ούτε τους τρομοκρατεί, ούτε τους φυλακίζει, και όλα τσάμπα τους τα παρέχει σε αντίθεση με τους Έλληνες που σε λίγο θα πληρώνουν τεκμήριο και για τον αέρα που αναπνέουν! Έχω χάσει πλέον πάσαν ιδέα πραγματικά!


Που αλλού σε όλο τον πλανήτη έχει ξανασυμβεί η κυβέρνηση ενός κράτους, ακόμα και οι εισαγγελείς του κράτους αυτού, να κάθονται επί ώρες και να διαπραγματεύονται με παρανόμους και σύμφωνα με τους απίστευτους και εντελώς παράνομους όρους και αιτήματα των παρανόμων;


Ρε Παπουτσή Προ-Πο και Εισαγγελέα ξευτιλισμένοι όλοι σας, διαπραγματεύεται η Ελληνική Πολιτεία και η Ελληνική Δικαιοσύνη με παράνομους λαθρομετανάστες; Σε αυτό το επίπεδο ρίξατε το κύρος σας σαν θεσμοί, στο επίπεδο των λαθρομεταναστών; 

Τι διαπραγματεύεστε μαζί τους; Την μεταφορά παρανόμων σε άλλο κτίριο; Και συζητάτε τους όρους που σας βάζουν να μην τους συνοδέψει η αστυνομία έξω από το κτίριο της Νομικής, να μην καταγραφούν τα στοιχεία τους, να μην φυλάσσεται το κτίριο από την αστυνομία για να χρησιμοποιούν το κτίριο σαν ορμητήριο παρανόμων πράξεων και εγκληματικών ενεργειών και να μπορούν οι "αλληλέγγυοι" τους επαγγελματίες "φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές" αριστερούληδες από την Εκάλη και το Ψυχικό να τους προσεγγίζουν; Ρε είστε σοβαροί; Μόνο τον όρο να σας πηδήξουν προτού βγουν από την Νομική δεν έθεσαν ακόμα αλλά μάλλον δεν θα λέγατε και σε αυτό όχι.


Παραιτηθείτε κύριε Προ-Πο και όλη η κυβέρνηση του Jeffrey τώρα, και κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διώξε αμέσως τον απίστευτο και ανίκανο Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος που κάνει αυτές τις παράνομες και γελοιωδέστατες διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή.


Η μόνη διαπραγμάτευση που θα μπορούσε να γίνει μεταξύ εισαγγελέα και λαθρομεταναστών στην Νομική θα ήταν ο τρόπος της σύλληψης τους με το καλό ή το άγριο ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν το λέω εγώ κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το λέει ο Νόμος και το ξέρετε πολύ καλά. 

Τουλάχιστον να πράξετε αμέσως εσείς το καθήκον σας γιατί να ξέρετε πως αυτό το αίσχος δεν θα περάσει έτσι χωρίς άμεσες αντιδράσεις που θα οδηγήσουν και εσάς ακόμα στην παραίτηση εάν δεν υπηρετήσετε τη νομιμότητα αυτού του Κράτους και παραβείτε το καθήκον σας ως του ανωτάτου λειτουργού της Ελληνικής Δικαιοσύνης μαζί με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου φυσικά. Ιδού η Ρόδος για να μην έλθει το πήδημα από αύριο.


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ:ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΥΛΜΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΩΝ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΙ ΑΛΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ!ΝΑΙ,ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΕΑ...ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ!ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ,ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ,ΟΙ...ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ "ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ,ΚΑΨΤΕ ΤΑ" ΚΛΠ;

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου