Χρήστες OnLine

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

"ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ" ....Ακουγόταν από τον ασύρματο των ΜΑΤ την ώρα που χτυπούσαν γριές και παιδάκια στον Αγ. Παντελεήμονα..


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYVEQXqE9A8TlGSeP_VcBJ4C_TJEVvYeZiTYuJ9ylMY-XwxbHNnP47cR9WupEh6C_83kUCNOg56z1CRFkTvFuaKDROwlvaRJxqWVITzEgBTb0P86xzyCba4lL7OMB7LdCrYdAMZAvLW_Q/s1600/AGIOS-PANTELEHMONAS.jpgΡίχνοντας σπρέι,χτυπώντας με τις ασπίδες και τα γκλοπ γέρους και παιδάκια θα σας αποχαρακτηρίσει το TVXS?

Μπράβο παιδιά,εκεί στα ΜΑΤ.
Οι εντολές ήταν σαφέστατες...ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ..

Μάλλον η ανακοίνωση που βγάλατε για το προβακατόρικο βίντεο,που δήθεν συνεργάζεστε με την Χρυσή Αυγή,δεν κάλυψε τον Στέλιο...Και έτσι και εσείς έπρεπε να πάτε και να πλακώσετε τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, για να ξεπλύνετε τον "λεκέ" που σας έριξε το TVXS με ένα βίντεο της συμφοράς.

Όμως σας έχουν δει και σας έχουν ακούσει όλοι.

Εσείς φέρατε τους αναρχικούς πορεία από την Βίλα Αμαλίας προς την πλατεία,το είδαν όλοι οι κάτοικοι,ακόμα και οι περαστικοί της Αχαρνών.

Τι δουλειά είχαν να πάνε πορεία οι "αναρχικοί"στην πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα την ώρα που ήταν εκεί μόνο ηλικιωμένοι και παιδάκια που έπαιζαν?

Για ποιο λόγο?
Τίνος ανθρώπου εντολές εκτελείτε και ποιο σχέδιο?
Γιατί πιο πολύ για άνωθεν "εντολές"και "σχέδιο" μου μοιάζει παρά για ένα από τα γνωστά επεισόδια,μεταξύ αναρχικών και κατοίκων.

Μετά φυσικό ήταν να κατέβουν και άλλοι κάτοικοι νεώτερης ηλικίας,για να προστατεύσουν την περιοχή τους και τους γείτονες τους.

Γιατί όμως αντί να διώξετε την πορεία των "αναρχικών" πήγατε και δέρνατε όποιον βρίσκατε μπροστά σας,αδιαφορώντας για την ηλικία και το φύλο?

Γιατί οι συλλήψεις που έγιναν,ήταν όλες σε άτομα που είναι σταμπαρισμένα από παλιότερα,και οι μηνύσεις εναντίων τους ήταν μόνο από Ματατζήδες?

Και γιατί τους χτυπούσατε με μανία στα κρατητήρια,πριν ακόμα μπουν στο γραφείο Αξιωματικού?


Τώρα όλοι οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα κατάλαβαν πως είναι τελείως μόνοι τους,εναντίων όλων .
Και δυστυχώς έχουν γίνει τα πειραματόζωα του Κούλουγλου και της Αστυνομίας.

Συμπληρώνω..
Στο δικαστήριο σήμερα,τα παιδιά πήραν αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.
Ο ένας από τους κατηγορούμενους που δάρθηκε και στην πλατεία αλλά και στο τμήμα,έχει πάει στον ιατροδικαστή και θα κάνει μαζί με όλους τους άλλους,μήνυση κατά των ΜΑΤ και κατά παντός υπευθύνου.

2 σχόλια:

  1. καλό παλικαράκι ήταν για να κατέβει και να συμμετάσχει στα επεισόδια!!!!!πια γειτονιά πήγε να προστατέψει αυτήν που κάθε λίγο την σπάει??????Έλεος πια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, εσύ κάτσε κλειδαμπαρωμένος στο σπιτάκι σου, όταν σπάνε κάθε λίγο την γειτονιά σου λαθρομετανάστες και αναρχικοί, για να μην "συμμετάσχεις στα επεισόδια" όπου τα ΜΑΤ χτυπάνε τους γείτονές σου και θα είσαι ακόμα πιο καλό "παλικαράκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή