Χρήστες OnLine

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Το παρακράτος έδειξε πάλι τα δόντια του στις Θέρμες Ξάνθης--ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ


Σε …ιερή εξέταση, υποβλήθηκε γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο γιατί έκανε το …ατόπημα να κάνει γυρίσματα στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Εξαναγκάστηκε σε καφενείο να δείξει τα πλάνα που τράβηξε, να σβήσει αυτά που ενοχλούσαν και ήταν παιδάκια που έκαναν γυμναστική στο δημοτικό σχολείο, να δεχθεί ανελέητη φραστική επίθεση και πρωτόγνωρες απειλές.

Γυναίκες με ρόπαλα και άνδρες με τσεκούρια, κινήθηκαν απειλητικά κατά του αυτοκινήτου του συνεργείου, ενώ με καθυστέρηση μιας ώρας έφτασαν πάνω από 20 περιπολικά, ο υποδιευθυντής της αστυνομίας στην Ξάνθη, υποψήφιοι και νυν δήμαρχοι για να εκτονώσουν την κατάσταση που άναψε εκ του μη όντως, σαν δαδί.

Άστοχη η παρουσία το προέδρου του πανελλήνιου συλλόγου Πομάκων, πρώην υποψηφίου με το ΛΑ.Ο.Σ Ιμάμ Αχμέτ που προσπάθησε να επιβληθεί κι έγινε στόχος αν και αδικαιολόγητη θεωρείται η όλη κινητοποίηση και η λογοκρισία στην δημοσιογραφική έρευνα των γάλλων και την καταγραφή που επιχειρούσαν. Αλήθεια στοχοποιήθηκε ποτέ τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο από αυτά που άπειρες φορές κινούνται ανεξέλεγκτα και δίχως τηρούμενες προδιαγραφές;


http://www.xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου