Χρήστες OnLine

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Μην διαστρεβλώνετε την αλήθεια - το παραμυθι του πολυτεχνειου και τα ψεματα της αριστερας.


Κύριοι της αριστεράς επιτέλους πάψτε να αναφέρεστε στους δολοφονημένους του πολυτεχνείου.

Το ξέρετε πολύ καλά ότι την 17 Νοεμβρίου 1974, τόσο μέσα όσο και σε απόσταση 100 μέτρων από το Πολυτεχνείο ΔΕΝ ΕΦΩΝΕΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Αυτό άλωσετ αναγράφετε επίσημα και στο πόρισμα του εισαγγελέα Τσεβά.
Εχετε καταντήσει γραφικοί.

Αν τολμάτε βάλτε μια επιγραφή με τα ονόματα που ισχυρίζεστε ότι σκοτώθηκαν στο Πολυτεχνείο, Βγάλτε στη δημοσιότητα μια μάνα που έχασε το παιδί της το βράδυ εκείνο. Το όνομα Ηλένια Ασημακοπούλου σας λέει κάτι κύριοι της αριστεράς? Αυτό δεν αποτελεί την μέγιστη ανακρίβεια ?


Για να μάθουν οι νεότεροι,ποια ήταν η Ηλένια Ασημακοπούλου, προσπαθήσατε κύριοι της αριστεράς, με ένα ανύπαρκτο όνομα και με μια ψεύτικη φωτογραφία από ένα φωτομοντέλο της Γαλλίας, να δημιουργήσετε το μεγαλύτερο ψέμα του αιώνα και να εκμεταλλευτείτε την όλη κατάσταση πολιτικά,αλλά όπως συνήθως συμβαίνει,η Ηλένια δεν υπήρξε ποτέ και δεν εφωνεύθει ποτέ, συνεπώς ξεσκεπαστήκατε.


Μην διαστρεβλώνετε την αλήθεια.

Αν έχω να επιλέξω μεταξύ της τότε δικτατορίας και της σημερινής ψευτοδημοκρατίας σας, τότε κύριοι λυπάμαι αλλά προτιμώ σίγουρα τα χρόνια τηε επταετίας.Ζούσαμε ασφαλείς χωρίς τον φόβο μην τυχόν μας σκοτώσουν τα παιδιά μας μέσα στα ίδια μας τα σπίτια.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου